Fossekall i miljø
Fotograf
Utstyr
  • Canon eos 10D
  • Canon 100-400 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_76749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jonny E.

Fossekallen bærer litt preg av usm med hvit kant rundt hele,
eller er det bakgrunnen som er årsaken.
Fuglen er liten og tøff, det har du fått frem her.

mvh JonnyE
Terje D.

Fossekallen er en spennende fugl. Men synes den blir litt for mye borte i bildet pga den hvite snøen i bakgrunnen.
Reidar N.

Ikkje eit bilde ein med ein gong sperrar opp augene av, men ei vakker skildring av naturen slik den ofte viser seg. Miljøet er eit stort element i bildet, det likar eg godt. Nærbilder av fuglar og dyr skal etter min smak vere utruleg gode for å heve seg over det gjengse. Miljøbilder gir meg atskilleg meir.
Du får ikkje toppkarakter denne gongen, men ein god middels.

Reidar
Ketil K.

Gratulerer med fortsatt fin plassering i 3. runden i Biofoto - dette ble jo en knallrunde. Du holder distansen fint i forhold til meg....

Setter pris på dine bilder av fossekall. Forstår at du her ønsker å vise miljøet fossekallen finnes i, men jeg får litt problemer med dette bildet. Bildet blir litt i mørkeste laget på min skjerm og fuglen blir også litt liten akkurat i denne konteksten. Den kunne godt være liten, men må da fungere mer som et ''samlingspumkt'' eller blikkfang i bildet på en annen måte enn her, hvor den går litt for i ett med bakgrunnen.

Kate L.

God skildring av miljøet, men fuglen ble litt borte, så det første jeg så på var bakgrunnen, fuglen ble lissom ikke noe blikkfang.

Mvh kate
Rolf S.

Jeg syns ideen din er god med å få fotografert Fossekallen med mye elvemiljø med, men jeg mener dette bilde kan bli bedre viss du passer på når lyset er bedre en på dette bilde.
Mvh Rolf Selvik
Avsluttet .

Nydelig lys og et fint og lavt standpunkt.

Forøvrig synes jeg kanskje den store hvite snøflekken til høyre for fuglen trekker mye oppmerksomhet, men hvem er jeg til å si slikt når man tenker vanskelighetsgraden av dette opptaket.

Veldig bra !!!

Vh Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu