Maria
Är lite nybörjare på denna sortens bilder, tacksam för tips på hur jag gör den bättre, mm.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger991
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_76967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bård B.

Ha-Ha, nå blir det vel bra bråk igjen her inne.
Interessant motiv. Jeg synes det ble en smule rotete med de krøllete gardinene og lakenet. Jeg ville også ha fjernet den mørke fliken av lakenet/gardinen helt til venstre.
Ha en erotisk aften

MVH Bård
Avsluttet .

Portrett? Latterlig…

T.A.S.
Nemo J.

jo jag såg att det blev lite dåligt med beskärningen i hörnet, skulle ha tagit bort det.
Georg K.

Seems a bit undecided to me.
Guess it would work much better when background blurred - and for sure not with more focus than on the model self.
Second - more distance to the wall covered by the sheet's, the light is even - but in this genre a few shadow’s could add a lot.

The perspective is in my view to high, the contour of the model is shrinking - and not growing like it probably should be in order to demonstrate the voluntary use of handcuffs in combination with her seductive outfit, because it’s a not a devote pose.

The small spot on the left is mentioned and easily be cut out.

Asking me - I think, to get the beauty out of the situation it needs <U>more concentration on the person</U>, her proud and straight back - maybe less hair in the face could also make her more understandable as the main - actor - at least as long as you would like to keep it under portrait.
Avsluttet .

jepp, det blir vel bråk igjen snart.
jeg ser at du har prøvd å gjøre bakgrunnen ''ryddig'' ved å bruke hvite laken. dette hjelper ikke særlig når lakenene er krøllete. bakgrunnen bør være ryddigere, fortrinnsvis helt hvit. du kan jo prøve å brenne ut bakgrunnen litt mer i PS.
jeg er litt usikker på hva du vil formidle her, som portrett funker det dårlig siden jeg ikke kan se noe ansiktsutrykk. Synes også overvinklingen er litt merkelig. dersom du vil frembringe erotikk i bildet tror jeg du burde valgt en annen vinkel, og du kunne vel latt jenta sitte i en annen stilling. den stillingen som hun har nå er kjedelig og lite utfordrende. såvidt jeg kan se ser hun ganske likegyldig ut, og det gir lite ''feeling'' i bildet.

ellers får dere debattere fint, nå stikker jeg ut og tar meg noen øl, men lover å titte innom imorgen og kikke på diskusjonens gang :)
Renato M.

He he ............. Kinkyyyyyyyyyyy :-)
Georg K.

Renato - picture - or situation.
Talking pictures I think you have more to offer :)
Ken L.

T.A.S: Din kommentar er Latterlig!! Nemo sier han er nybegynner på denne type bilder og ønsker tips for å gjøre det bedre. Da er det fullstendig meningsløst av deg å legge igjen
en kommentar som dette: ''Portrett? Latterlig'' Ikke særlig konstruktivt!!

Nemo: Jeg vill som Bård Bakke sa, forandret på lakene. Deretter ville jeg gått ned på samme høyde som modellen, gjerne fotografert henne i profil!? Den vinkel du har valgt, er ikke særlig brukbar! Stå på.... prøv deg fram! Lykke til!

Mvh Ken
Grethe B.

Mange mannnlige tittere her...pussig...:-)
Vel, jeg er enig i krøllete laken---altså bort med dem. lær deg og stryke klær eller blur i veg...dama sitter i en tåpelig positur...hverken fugl eller fisk syns jeg, ikke erotisk, ikke stolt, ikke engasjert, litt for kinky for min smal\k, men saklige kommentarer kan jo prøves likevel...Virker tilfeldig, ikke stemning, iallefall ikke erotisk i mine øyne..Damen må iallefall kunne spille at hun liker seg...enig i annen vinkel, men med *caution* så det ikke bare blir nok et plompt dame-neste-naken-bilde. Akt er vanskelig og ikke lett og få bra, så stå på... Selv jeg som kvinne kan synes at et aktbilde av en dame er vakkert, men det skal gjøres BRA!!

mvh og ha en super lørdag:-)

gt
Nils L.

Bildet er greit og ikke minst; godt innenfor rammene av bilder ment til publidering her. Å anntyde at et slikt bilde skulle forårsake ''bråk'' er nesten komisk.

Tøft at du får noen til å stille opp på slike bilder.
Posituren er grei, men komposisjonen vel midtstillt.
For å undrestreke uttrykke bør det ( etter mitt skjønn ) her være vesentlig mer luft både oppe og på den ene siden, fortrinnsvis den siden hun har ryggen til.
Mvh Nils :-)
Renato M.

Takk Nemo!
har sett litt på dine bilder og ser at du har en bestemt rettning som er Fetisj Gothic og den liker jeg og så!
men du må nokk jobbe litt mer med saken.Ser og så at du har flere modeller så det er bare å stå på og tar masse bilder ikke redd for kritikker og feil,den er den eneste metoden for å lære!
det er en Norsk Gothic Fotograf som er min favorit,ambefaler å tar en titt på:

www.sandra-jensen.com

Ciao ReNaTo
Nemo J.

Tack renato
ska kolla in den sidan...
Avsluttet .

Hei

Ken: Du synes min kommentar er latterlig, men det er da fortsatt ”bare” bilde av en dame i håndjern og da kalles det SM eller noe annet. Da går det på holdninger, og undertrykkelse selv om hun liker det. Dessuten er bildet ganske slapt teknisk, minne litt om flyfoto, og rekvisittene bør forandres vesentlig.

T.A.S.
Morten S.

Syntes vinklen fungerer bra jeg.
Morten.
Bård B.

T.A.S: Jeg vet ikke om det er tilsiktet eller ikke, men du unngår konsekvent å gi konstruktiv tilbakemelding. Nemo ber om tips, og da kan du vel fortelle ham hvordan du synes bildet kan bli bedre!?!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu