Lady in green
Bildet inngår i albumet Mennesker her og der -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-02-25 22:53:08
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-02-26 17:47:04
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus Campedia C-730
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78274} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Sidsel A.

Mente bare å lage en tynn grønn ramme innenfor det sorte i # 1, vet ikke riktig hvor den hvite kom fra, men tok bort begge i # 2.
Sidsel
Bjørn H.

Aldri hørt om'' lady in green'', men derimot låta ''lady in red'' kjenner jeg godt ... :)


Bildet er OK, litt kjedelig kanskje :(

Tror jeg ikke ville hatt denne grønne rammekanten, men ... det blir veldig smak og behag da ..

Bjørn ;¤
Grethe B.

Hmm..synes hele bildet er litt uklart jeg...
Artig ide' med den knalle grønne dama, skjønner du falt for den ide'n..og artig bru, men som sagt, mangel på fokus drar ned for meg...

nattahilsen
gt
Nils L.

Dette var jo ganske stilig da. Heftig kontrast.
Mvh Nils :-)
Inger-Lise S.

Hei Sidsel!
En god idè,som jeg godt forstår du falt for,særlig med tanke på tittelen du trolig fikk i tankene straks.Men litt uskarpt ja...
Jeg ville også lagt en helt tynn grønn ramme på,men når den hvite nå engang dukket opp,syns jeg at v#2 var bedre.Jeg syns bildet ditt har enslags sjarm:)

Inger-Lise
Kurt S.

Som nevnt litt uskarpt, men det kan rettes mye opp.
Tok bildet ditt i Photoshop og kjørte først USM med følgende tall: T 1, R 1,6 og A 150. Deretter tok jeg av ca -10-15 på kontrasten. Tilslutt litt justering i levels. Prøvde følgende tall:
3-0,91-250. Resultatet ble mye bedre. Nå kan det jo hende at andre innstillinger for USM, kontrast og levels kan gi enda bedre resultat, men det var bare for å se om det var forbedringspotensiale i bildet og det er det !!
Flott kontrast med den grønne dressen til dama, men grønn ramme i tillegg her ble liksom for mye av det gode -:)
Fin plassering av personen i bildet og fin diagonal komposisjon. Skyggene i snøen ga god dybde i bildet.
Min konklusjon: Et trivelig vinterbilde som kan bli enda bedre med litt justeringer i PS. Lykke til!
mvh Kurt
Kurt S.

Glemte å si det, men skal du ha optimalt resultat må du bruke USM helt til slutt etter at du har justert ferdig det andre.
Sidsel A.

Takk for kommentarer, og Kurt, takk for konkrete råd. Skal prøve dette. ''Stakk bare innom 'dotten' for å kikke, men holder på med litt travel jobbing akkurat nå (en frilanser har sine frister), men jeg skal forsøke det du anbefaler litt senere i dag eller i morgen. Veldig takknemlig for slike råd.
mvh Sidsel
Inger Anne Maritsdotter V.

Likte faktisk #1 , artig sett og artig ''satt sammen''.
Du er kreativ :)
-IAV-
Sidsel A.

Jeg ser jo forbedringen godt! Takk for hjelpen, Kurt. Har følt meg litt ''søkende'' når jeg driver med USM, men det er vel ingen annen måte å lære på enn å prøve seg frem heller. Eller finnes noen generelle ''tips''?
mvh Sidsel
Kurt S.

Hei det er meg igjen. Jo man ser jo klare forbedringer, men jeg tror nesten det ble for mye USM. Du kan se det på at det kom en tynn hvit stripe i kanten av snøen på høyresida av brua. Botemidlet blir enten å klone bort stripa eller redusere litt på amount i USM. Når du får slike striper rundt f.eks fjell eller andre ting i bildet er det for hard USM. Du kan også kanskje ta av enda litt på kontrasten. Det er jo ganske hardt lys i bildet. Det finnes sikkert andre som kunne gitt deg enda bedre råd. Jeg er slett ingen ekspert på dette, men som du sier så er det bare å prøve seg frem med innstillingene til man blir fornøyd. Lykke til igjen -:)
mvh Kurt
Marthin H.

Kjempeflott bilde vakker bru!
Fred S.

Litt for mye her som drar blikket bort fra den gønnkledte, både skogen i bakgrunnen og skyggene på broen forstyrrer meg. En nøytral bakgrunn og et mer avdempet lys ville nok ha gjort bildet mer spennende, broer med en person på er ofte interessante motiver.
vh fred
Torbjørn S.

Motbydelig ramme i #1! Versjon 3 er best selv om jeg synest det er litt overdreven bruk av usm. Fin kontrast med den grønkledde.

Ts
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu