Tormenta danesa
Bildet inngår i albumet DK -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-02-26 21:05:45
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Thomas R.

Bra strandbilde med store kontraster mellom den mørke himmelen og den lyse stranda.
Eirik H.

Synest du har fått mykje ut av motivet her. Liker vinkelen og svart/kvitt arbeidet. Er litt usikker på om biletet er best med eller utan menneske, men kjem til at det blir to heilt forskjellige bilete.
Ole Martin T.

Flott bilde med mye bevegelse i. Særlig hunden er med på lage bevegelsen i sin positur. Kontrastene og dagonalen fungerer veldig got.

Kort sagt. Ett kjempebilde.

mvh - Ole Martin

Avsluttet .

Dette likte jeg veldig godt. Menneskene bør så absolutt være der; synes særlig de to nede ved vannkanten, men også hunden er med på å skape liv i bildet. Den mørke himmelen i kombinasjon med det til dels mørke, skummende vannet gjør at bildet i mine øyne fremstår litt dystert, eller melankolsk om du vil. Litt stilig med den diagonale strandlinjen som møter den rette horisonten i høyre kant. Himmelstrukturen er muligens ørlite i groveste laget, synes jeg.
Øistein T.

mens vi venter på uværet?

har stor sans for kontrasten her, det gjør alt mye mer dramatisk - menneskene er dessuten helt essensielle og bidrar til helhetsinntrykket. I mine øyne forstyrrer sola (?) oppe i venstre bildekant, ved å croppe den vekk blir det mer ro i bildet. Dog bidrar den til å gi litt ekstra dynamikk, så.. ;-)

Meget bra!

Øistein
Inger Anne Maritsdotter V.

Veldig bra , likte det godt.
-IAV-
Christer B.

Fint og klassisk strandbilde. Stort sett veldig enig med ØT. Synes du har fått mye ut av et nokså enkelt ''stjelebilde''. Dristig å beskjære slik at horisonten deler bildet på midten, tror KANSKJE litt mer himmel hadde gjort seg.
Veldig bra.
Marcelo V.

Takker for responsen.
Bildet er tatt ved Langeland i Danmark. En sommerdag for 5 år siden. Ved horisonten var det mektig aktivitet med torden og lyn. Noen få minuter etterpå kom regnet i horisontalt stilling
:-)
MV.
Benjamin M.

Liker følelsen av ro over hele bildet, samtidig som at det er fartsfylt, på en måte. Hunden og ungen som løper, det er sikkert vind og litt surt, men det formidler en slags ro likevel. Enig med E Holmøyvik at du har fått mye ut av motivet.
Marcelo V.

Har lagt ut den originale kopien. Tatt med Fuji Superia 400.
MV
Avsluttet .

Sort/hvitt-versjonen er helt klart best, synes jeg.
Fred S.

Absolutt ''tormenting'', ja ! Likte fraværet av farger; det forsterker den dystre himmelen. Fine linjer, marehalmen nede i høyre krok hører absolutt med, og liker den litt røffe kontrasten i forhold til menneskene på stranden. Severdig !
vh fred
Bergliot E.

Fantastisk bilde. Fredfullt men samtidig mye liv både i motivet. Fine kontraster. v1 ble bra.

Bergliot:)
Randi Grace N.

Som jeg lengter etter en tur på stranda! Fint bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu