De første skritt....
Etter 2 mnd og 6 dager i sykesenga etter trafikkulykken prøves de første skritt. Med god hjelp ble det 5 skritt hver vei. Det var nok til å bli fullstendig utslitt av smerte og viljestyrke.
Bildet inngår i albumet Tilbake til livet - Stygg trafikkulykke 8/11-2000. Serien viser veien tilbake til livet gjennom mange faser. Tøft for pasient, tøft for familien. Og samfunnet, bryr det seg egentlig ?
Utstyr
  • Nikon F-50 (1994 modell)
  • Sigma UC Zoom 28-105mm 1;4-5,6 (1994 mo
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars Erik A.

bra fanget!
et spørsmål: hvordan får du det til å se ''gammelt'' ut?

L-E
Frøydis A.

For meg ble dette veldig sterkt brorsan.. Har ikke sett dette bildet før.. Kvalitetsmessig er det litt kornete (dårlig scanner...? ) Men dokumentarmessig er det bra! For oss som kjenner historien er det veldig sterkt og nært, for andre blir det kanskje bare et ''sykehusbilde''? Men jeg tror jeg ville opplevd det som et sterkt bilde uansett jeg..
Håper flere kommer med kommentarer.
Bildet gjør seg godt i de tonene.
:¤ -Frøydis.
Steinar Asp O.

Kornete pga da en dårlig scanner. Mulig bildet er for sterkt til å være på dotten. Funderer litt på å legge ideen med serien ''tilbake til livet'' på hylla og fjerne disse bildene, da jeg ser at dette kanskje ikke er det rette foraet for slike bilder? Hva synes dere der ute ?
Setter pris på tilbakemeldinger.
MVH
Steinar
Frøydis A.

Nei, brorsan! Ikke for sterkt til å være her. Vi må da kunne se sterke bilder, det er gjerne de som får en til å tenke. Selv om kanskje ikke alle føler for å gi kommentarer.. Kanskje det heller får folk til å gå i seg selv. Og det er det et godt bilde gjør! Syns du skal la bildene ligge. Kanskje folk kommer tilbake med kommentarer etterhvert! Bildene dine i denne serien er en vekker iallefall for meg, selv om jeg jo vet hele historien, likevel minner den meg på at jeg skal være glad for hvert minutt jeg er frisk og oppegående. Bilder som er sterke, vonde eller på noen måte vekker følelser hos tilskueren er gode bilder. Og mulig jeg er innhabil, men jeg syns dette er gode bilder.
:¤ -Frøydis
Kurt S.

Hei Steinar.
Først litt om det tekniske, selv om det igrunnen, iallefall etter min mening, er underordnet her. Litt kornete, men ikke veldig sjenerende. Frakken til sykepleieren til venstre ble litt utbrent.
Men, hvem kan klare å konsentrere seg om slike bagateller i en situasjon som dette.
Synes heller ikke at du skal gi opp denne serien.
Slike bilder, med en historie bak, hører etter min mening absolutt hjemme her på foto.no.

Dette er et sterkt bilde som forteller en tøff historie. En historie og sorg, smerte og sikkert ikke minst viljestyrke til å kjempe seg tilbake.
For de som ikke har vært involvert i slike ulykker kan det, natulig nok, være litt vanskelig å sette seg inn i den sorg og fortvilelse det medfører for de involverte og deres familier.
Ser at det er 139 treff på bildet til nå. Hvorfor ikke flere kommenterer er vanskelig å si. Motiver som dette er litt nytt her. Det kan være noe av forklaringen. Men, dersom du med bildene får folk til å tenke seg om og gjøre sitt beste til å ferdes med ansvarlighet og aktpågivenhet i trafikken da har du oppnådd en masse med bildene. Om så er tilfelle får du neppe vite noe om. Men, selv om du ikke har fått så mange kommentarer så tror jeg helt sikkert at folk reagerer på bildene.
Og, det er jo hensikten. Å få noen til å reagere.
Ha en riktig god helg.
mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu