Bildet inngår i albumet Fugler i bynatur. - Litt av hvert av fugler her i Kristiansand.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF 80-200mm F2.8L+ 1.4x konverter
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/800s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger525
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Børge J.

Tøft bilde du har her.Bra gjort,sylskarpt tiltross bevegelsen i motivet. Du må ha et kjempe kamera:)
BJ
Inger-Lise S.

Dette var et godt bilde.Fuglen skarp og fin og det gjorde seg godt komposisjonsmessig med de diffuse trærne i bakgrunnen til venstre og den lysere himmelen nede til høyre.Skyggen fra vingen faller på en stor del av kroppen,men jeg ,likte det godt.

Inger-Lise:)
Anders K.

Kjempeflott bilde, skarpt og fint. skal jeg sette fingeren på noe, så må det være at jeg synes det er litt for lite plass i flyveretningen. Den flyr mere ut av bildet enn inn i bildet. skulle gjerne hatt litt mere luft på høyresiden....

Anders
Kay R.

Oiii Frode...

Nok et kjempe fuglebilde fra dæ.
Skarpt som dagen og nydelige farger. Enig med ILS at trærne i bakgrunnen gjør komposisjonen enda bedre. Synes skyggen fra vingen er en utrolig kul effekt som bare viser at det var fin sol den dagen. Blåtonen av himmelen er også noe som passer min smak perfekt. Ser at du har samme kamera som mæ, men æ har tilgode å ta slike fuglebilder. D.v.s. Har alldri prøvd heller. Tipper det e vanskelig...

Ser også at du bruker en 1,4x konverter. Kor hardt går dette ut over lyset og virker autofokusen med denne? Bare lurer, har nemmlig tenkt å skaffe en slik sjøl.

Kay:-)
Kurt S.

Se der har Argentatusen kommet seg i lufta ja-:) Veldig bra utført og et flott bilde. Det ble en slags rolig stemning over bildet. Likte dette.
mvh Kurt
Venche J.

Flott Frode. Den der misunner jeg deg. :)

Wenche.
Bjørn H.

Lekkert bilde Frode.....

Nydelige farger og meget bra skarphet ....

Like it :)

Bjørn ;¤
Frode A.

Flott at det er andre enn meg som likte dette bildet også :)

Kameraet er kjempeflott og jeg virkelig elsker å jobbe med det. Prøver nå etterhvert å få til bakgrunner o.l. da teknikken nå begynner å sitte såpass at jeg har tid til å tenke på annet enn å få fuglene skarpe.
Jeg prøvde å lage mer luft foran måka, men diagonalen av trær ble merkelig da :( Det ble så mye tomrom i høyre side av bildet, men jeg får prøve å ta flere bilder med bedre oppsett av bakgrunnen :)

Kay: Om du tenker på å kjøpe en 1.4x konverter bør du først få fatt i et objektiv som er mer lyssterkt enn Sigmaen ;)
Har et makent objektiv som deg, men med konverter jager den noe grusomt på autofokus og er dermed ikke egnet til fuglefotografering. Med en konverter på Sigmaen vil du ha en lysstyrke på F8 på full tele, noe som er veeeldig tregt :(

Se om du får fatt i et telezoom-objektiv med fast lysstyrke før du handler konverter. Min Sigma blir ikke brukt etter at jeg fikk fatt i et brukt 80-200/2.8L. Da har jeg en fast lysstyrke på F4 hele veien og det er kjapt nok til det meste.

Mvh: Frode

Christian S.

Bra! Krystallklart!

c.s.
Odd Eirik S.

Skarp og fin måke.
Et stort pluss for at du har fått med noen trær i bakrunnen.
Sammens med den duse blå himmelen så ble dette veldig bra.

Ser at kamera og utstyr er kommentert. Det er jo på topp. Men til syvende og sist så er det nå fotografen bak som teller mest - vil jeg påstå. Synes du har fått en utrolig bra kontroll på utsyret ditt. Du har virkelig vist at teknikken er det ingenting i veien med. Og kreativiteten like så. Det er jo bare å se på dine tidligere bilder. Så nå venter jeg i spenning på neste kreasjon som jeg regner med vil inneholde en fugl. Du legger jo litt opp til det selv i din kommentar. He, He..

mvh
Odd Eirik
Avsluttet .

Skarpt og fint. Det virker for meg som om bildet er litt mørkt, men det kan være skjermen min. Flott teknikk ellers.

Inge
Rolf Steinar B.

Når både fuglen og bakgrunnen er så bra, er det ikke annet å gjøre enn å gratulere med enda et kjempebilde!!
Avsluttet .

Har du softet bildet litegrann?

Flott og skarpt.

Mvh Ola.
Frode A.

Takk igjen :)

Du har rett i at bildet er softet litt ja Ola ;)

Mvh: Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu