Peter ''Leech'' Amundsen
Portrettbilde av musikeren/produceren Peter Amundsen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carsten A.

Ganske tynt, billedmessig som teknisk. Personen går tildels i ett med søppelhaugen(?) i bakgrunnen, uskarpt og noe grumset forøvrig. Her bør det nok gjøres et nytt opptak.
MVH CA
Henning J.

Jeg er vel heller ikke helt sikker på att uskarpheten tilfører noe. Den er såpass gjenomtrengende att jeg først oppfattet den som bevisst...

Komposisjonen bør vel også kunne forbedres, ja.

Men med en bedre valgt bakgrund, og litt bedre fokus hadde bildet vært helt ok.

mvh Henning
Jon Dragen D.

Portrettbilder er som oftest i sin uoriginalitet temmelig uintressante, forskjellen her er at dette er et roadpic, tatt under en mindre rast ute langs E6. Dagen var grå, det samme var stemningen etter flere halvbra spillinger i mjøsområdet.

Som Jansen har observert er uskarpheten bevisst tilført, da den gjør bildet enda blekere. Et stemningsforsterkende virkemiddel brukt i den hensikt å formidle den mindre kjente siden av et liv som artist på vei fra spilling til spilling.

Ikke alle bilder passer med optimal skarphet/oppløsning, og dette er et av dem. Jeg lar øyet som ser bestemme om det liker bildet eller ikke, og tar kommentarene til etteretning vedrørende fremtidige portrettbilder.

-Dragen
Carsten A.

Hver sin smak, om det er bevisst, hva jeg ikke trodde. Uskarpheten var forøvrig bare én av de innvendinger jeg nevnte (og jeg nevnte ikke kvisten i det hele tatt).
MVH CA
Dag T.

Snodig det der, jeg er tilbøyelig til å være enig med Carsten.

OK, uskarpheten er tilsiktet, men da regner jeg med at den er tilsiktet for å uttrykke noe. Hvis det stemmer nådde ikke kommunikasjonsforsøket frem, ihvertfall ikke til meg. Nå trenger ikke det å være noen katastrofe, jeg tilhører ikke nødvendigvis målgruppen, men det bør noteres av fotografen som en begrensing i bildet evne til å kommunisere.

Hvis den rette gruppen reagerer riktig på bildet er det sikkert OK.
Ronny Manuel D.

Æ synes dette bilde va drit kult!
Jeanette L.

Jeg er enig med de over, jeg syns heller ikke at den tilsiktede uskarpheten sier meg noe...
Jeg får ikke noe mer følelse av å være ''on the road'' for det..Da skulle du kanskje eventuellt tenkt på det under eksponeringa. Mulig det hadde fungert bedre med litt bevegelsesuskarphet.
Dessuten savner jeg en svær, skranglete turnebuss i bakgrunnen, og kanskje et bandmedlem eller to som står og tisser med ryggen til....
Jeg får ikke den følelsen som du forteller om.
Jeanette:-)
Jon Dragen D.

Må gi skryt til Carsten angående kvisten.. den passa ikke inn. Hehe.

Den gruppen som liker denne type foto er garantert en minoritet, men jeg driver ikke med fotografi for å tilfredstille folket. Jeg bruker fotografi til å illustrere et budskap, og vinkle det ut fra hvordan jeg opplevde situasjonen, og kansje få kommet med et budskap. Tar til meg kommentaren fra Jeanette, men ikke alle Black Metal band passer inn i kategorien rølpere. Leech er en av dem som jeg ikke kan fremstille på den måten.

-Dragen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu