''guttene på broen''
Utstyr
  • Cannon IX7
  • -
  • Blenderf/4
  • Lukker1/90s
  • FilmtypeKodak B/W 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Randi Elisabeth R.

Hei!
Trenger som vanlig tips og råd. Hva er bra og hva er ikke bra. Synes det ble litt uskarpt når jeg la det inn, samt litt for lyst i området med guttene. Prøvde å skjære bort treet til venstre, men syntes ikke det fungerte.
Randi Elisabeth
Ps! takk for til dere som tidligere har gitt råd og vink, jeg lærer stadig noe nytt.
Henning J.

Jeg får det ikke til å stemme helt med de to trærne på hver side av bildet. Ville ha beskjært vertikalt på både venstre og høyre side for å fjerne trærne... kvadratisk?

Midten av bildet er fint! Bra bilde av guttene (dine?).

mvh Henning
Randi Elisabeth R.

Henning! Takk for tips, det skal jeg prøve. Ja det er mine gutter, og de må tåle mang en stund forran kameraet for at mamma skal få prøve ut diverse.
Randi Elisabeth
Eirik V.

Jeg synes bildet er svært stemningsfullt. Guttene er kanskje ikke helt i fokus... eller ?
Personlig så har jeg ikke problemer med trærne.
Jens L.

Beskjæring må vel vurderes med øynene som ser, jeg er slett ikke sikker på at trærne sku vært skjært bort,kanskje det ene...?

Enig i at bildet er stemningsfullt...
Kim J.

Synes trærne lager en fin ramme rundt motivet, ugresset nede i høyre og venstre hjørne synes jeg er litt distraherende. Blikket til den minste gutten går rett hjem, samtidig som blikket til den eldste retter oppmerksomheten mot hva han ser på. En fin stemming om nysgjerrighet og utålmodighet i bildet.
Randi Elisabeth R.

Takk for alle synspunkter,gøy å få til noe som andre også liker. Nå ble jeg glad. Som kommentert prøvde jeg å ta bort treet til venstre, men synes ikke det fungerte. Har nå prøvd med å ta bort begge trærne, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilket jeg liker best.
Randi Elisabeth
Randi Elisabeth R.

Glemte noe...
Erik, det kan kanskje se slik ut på skjermen, at guttene ikke er helt i fokus. Men de er det på orginalen.
Randi Elisabeth
Åse G.

Flott stemningsbilde. Det at vi får ''øyekontakt'' med den minste gutten men sammtidig skjønner at det skjer noe slik at den største er mer opptatt av dette ''gjør'' hele bildet. Med eller uten trær, spiller liten rolle. For meg kan du godt beskjære begge trærne, men behold det bakerste rekkverket på høyre side. Ved å fjerne trærne får guttene mindre ''konkurranse'' etter min mening.
Med andre ord; jeg likte bildet dit! hilsen Åse
Randi Elisabeth R.

Åse!
TAKK!!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu