Lyset kommer om natta
Dette er ikke et typisk, spektakulært nordlysbilde. Som i det forrige bildet mitt har jeg prøvd å lage et godt fotografi der nordlyset samspiller med de andre elementene på en måte som forhåpentligvis gjør det til et severdig bilde.
Bildet inngår i albumet Aurora Borealis -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82914} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kurt S.
Jo det ble et meget severdig bilde. Likte godt å se trærne i silhuett mot den flotte himmelen. Og, for et fantastisk lys du har fått frem. Herlig bilde.
mvh Kurt S.
Avsluttet .
Aldeles strålende og meget severdig.

Et nordlysbilde etter min smak. Liker den upåvirkede naturen uten forstyrrende ellementer fra menneskelagde opplyste objekter.

FLOTT !!!!

Vh Svenn
Odd Eirik S.
Det som jeg synes gjør dette bildet spesielt og annerledes er måten du har tilnærmet deg lyset på. I stedenfor å se det som en buktene lysbue på himmelen kommer det nå tilsynelatende fra ingensteds og lyser opp bak skyene og frembringer fine silhuetter av åsryggen med trær.

Farger og formasjoner spiller klart en avgjørende rolle. Men den lagvise inndelingen som dannes av åsryggen, skyene og lyset er ikke så helt vanlig å se i massen av nordlysbilder.

Slik jeg ser bildet så vandrer blikket rett på skyen som peker inn i den mest lyssterke delen av nordlyset og forsvinner opp mot høyre. Derfor mener jeg at det fint går å lage et trangere utsnitt som kan fungere like bra. Selvfølgelig sett med mine øyne. Men da ville jeg ha kuttet i høyre siden slik at det ikke finnes blå himmel igjen under nordlys diagonalen. I venstre ca. 2cm og ca 1cm i bunnen.

Likte bildet ditt og synes du har gjordt en god jobb her.

mvh
Odd Eirik
Bjørn J.
Odd Eirik, takk skal du ha. Det er omtrent på den måten jeg også ser bildet. Jeg skal vurdere den beskjæringen du tenker på.
Bård L.
Fin igjen, Bjørn. Synes du har fått mye ut av nordlyset, det er jo av ''den formløse'' typen, og slik er det jo ganske ofte. Skyene og silhuettene gjør bildet, selvfølgelig i kombinasjon med nordlyset. Det formidler en følelse av tid og rom som er facinerende.
Rune L.
Veldig tøft. Spennende komposisjon. Nesten litt ufo-stemning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu