Sort/Hvitt
Utstyr
  • Olympus 3030z
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1929
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Atle A.

Ikke helt heldig med posituren, tangerer mykporno-estetikken. Flatt lys som visker ut konturer i huden, forstyrrende skygge under albuen. Den svarte tangaen er heller ikke spesielt stilig.

Nytt forsøk!
Ronny S.

Jepp men konturen i huden er visket vekk med vilje og den sorte trusa vill hun ha på så derfor er den der! men fin er den ikke :-)
Anne Mette J.

Ser nesten ut som en sumo-underbukse. ;P

Men, pen modell. Likte godt venstre halvdel, fra albuen og mot venstre. Jepp.
Thora A.

unaturlig stilling, og litt uheldige skygger her og der. dete ble litt for oppstilt og arrangert. utbrendt mange steder, og det ser ut som modellen har det vondt slik hun ligger.
-Thora
Espen P.

jeg synes hun fremstår som sexy og flott. Noe det harde lyset fremhever. Har lagt merke til at det ikke er helt stuerent å legge ut bilder av jenter som fremstår som sexy her. De skal helst være duset ned så man nesten ikke ser noe av henne. Jeg har ikke problemer med å se jenter i sexy positurer og i klart lys, så dette bildet går inn hos meg. Om hun har det anstrengt i den posituren vet jeg lite om, men du verden så deilig hun ble med den posituren. Og det er DET som betyr noe for meg når jeg skal se på bildet. Og jeg regner også med at hun ikke led noe nød OM hun ligger litt vondt, tar jo ikke så lang tid å ta disse bildene :)) Stå på!

Espen
Alexander L.

E. A har sagt det meste! Kolt bilde. Ser at du har vært innom favoritt programmet ditt igjen, og det er helt kolt...det er lixom din stil.
Syntes det blir litt pisse krittik her, kvinne kroppen er flott ferdig med det.
Ukomfertabelt eller ikke, samma faen. tar kort tid å ta disse bildene. Og slutt resultatet er det viktigste.
Dette er for oppstilt og arrangert.....SO? Er det ikke frihet til å legge ut hva man liker å ta bilder av her da? Blomster, fugler & barn blir litt kjedelig i lengden. Bra at folk gjør litt andre ting

HURRA FOR RONNY!
Mvh Alex
Gaute H.

Kjempeflott bilde. Liker ikke skyggen under henne. Slik posituren er nå ville jeg fått frem hva hun ligger på slik at det ikke ser så unaturlig ut. Trusen synest jeg er helt grei dersom modellen foretrekker dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu