Blåmeis
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-04-29 22:41:31
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon 1DS
  • 300mm pluss 1,4 X
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1016
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Rune T.

Et litt annerledes blåmeisbilde. Denne utgaven av arten er litt pjuskete og ser sliten ut. I tillegg sitter den i en takrørskog (?), og lengter ''hjem.'' Den er liten sett i forhold til omgivelsene.
Det voenstående bare mitt forsøk på å beskrive det jeg tenkte på når jeg så bildet ditt. Slik sett synes jeg du har lykkes meget bra med dette bildet. Ikke alle fugler er like striglet og perfekte i fjærdrakten. Ved nærmere ettertanke stemmer vel dette for oss mennesker også.
Stig B.

Det ser ut til at den sitter midt i en føhner, med fjærene striglet bakover :-)

Uvanlig setting for denne fuglen, får inntrykk av bevegelse pga vind, fuglen ser litt pjuskete ut. Er det brukt litt mye usm?? Fin diagonal og flotte farger.

Mvh Stig
Bård L.

Absolutt et fint blåmeisbilde. Fuglen er jo så pjusk at jeg får lyst til å be den hjem på en treretters. Fantastisk fin bakgrunn.
Hilsen fra Bård.
Geir Helge S.

Dette er et bra bilde Kai, men det kan se ut som om det heller en del til høyre (ikke at det gjør så mye, men det ville være interessant å se det rettet opp). Noen ville kanskje helst sett enden på strået, men kuttingen gjør meg egentlig ingen ting.
Geir
Tarjei Ekenes K.

fattigfugl eller pensjonistfugl

flott

bakgrunnen er lekker

mulig litt mye usm som nevnt i ansiktet

:-D ! son tarjeiav !
Odd Tore S.

Det var da en skikkelig pjuskefugl, ligner ikke mye på de blanke og glatte typene som vinner kampen om maten på fettbollene hjemme.
Uvanlige omgivelser som gjør seg godt, takrørskogen heller jo vanligvis i en eller annen retning, så vinkelen på strået ser helt OK ut for meg. Litt blasst bilde, men takrørene ser riktig bra ut, så da var det vel en både pjuskete og blek fugl.
MVH
Odd Tore
Øistein T.

megabilde!
liker den enkle toneskalaen her, lite forstyrrende farger i bildet. Får en følelse av denne lille karen sitter på en karusell takket være uskarpheten, artig.

-øistein
Rolf S.

Hei Kai.
Pjuskete fugl og kjempefine strå skiller bildet fra andre blåmeisbilder og gjør det mer interessant.
Kanskje en liten tanke blasst og litt hardt lys. ( eller om det er litt for mye usm )
M.v.h. Rolf
Ulf R.

ser ut som det blåser noe vanvittig. dette var flere hakk over de vanlige fuglebildene på dotten. bra jobbet.

/ulf
Avsluttet .

Kan du vise oss en versjon med litt mer anstendig USM-bruk? Det aner meg at bildet EGENTLIG er ganske bra, men nå ser det litt corny ut.
Ann F.

V2 ble mye bedre!
Omgivelsene gjør at man tenker den sitter og klamrer seg fast til strået i vinden. Forfriskende annerledes enn de mange vakre ''fugl-på-gren''-bildene, denne falt jeg for.
Mvh Ann
Avsluttet .

Jepp!
Jan W.

Ja, et fint og frikt blåmeis bilde Kai.

Versjon 2 var en klar forbedring.

Mvh. Jan

Stig B.

Likte v2 bedre.

Mvh Stig
Erik A.

Uvante omgivelser, som tilfører bildet originalitet. Nydelig og ''kunstnerisk'' bakgrunn, der takrørsivet og preget av de store suddige sivfaksene gir bildet et visst orientalsk preg. Den pjuskete fjørdrakta understøttes av den hellende og vindsopte bakgrunnen, så disse passer bra sammen her! Kompet balansert og uklanderlig. Sjøl synes jeg definisjonen i fjørdrakta i v1 er veldig fin, mens v2 er hakket bedre på farger, så en mellomting av versjonene hadde blitt best etter mitt syn. Et godt meisebilde!
Aleksander M.

V2 ble best.
Litt sen kommentar, men synes dette var veldig bra!
Flott miljø, komposisjon og skarphet. Det er noe spesielt ved dette bildet som jeg synes er veldig bra!

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu