Trøndervær ...
... og kontraster under skyfri himmel.

Våren er 4 uker før ''normalen'' og busken nede til høyre er i full blomst pr. fotodag 22.04.04.

Kategorien er imdlertid ARKITEKTUR og motivet er nordfløyen av Hornemannsgården - én av Trondhjems store tregårder fra siste halvpart av 1800-tallet.
I bakgrunnen - tårnet på Vår Frues Kirke, 800 år gammel.
Bildet inngår i albumet TRONDHEIM - - - og relasjoner til byen og nærområder rundt fjorden.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger144
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erik T.

Vel, jeg synes å erindre at det var mest regn da jeg bodde i Trondheim. Forøvrig likte jeg bilde godt. Blomstene i fremkant gjør seg godt. Jeg ville kanskje ha kuttet en liten cm i venstre kant for å fjerne blekkplaten på taket.
Bjørn H.

Bra dokumentasjon, og litt av en nydelig gård ...

Liker koposisjonen din, den er stram og fin....

Bildet er pent å hvile øynene på ...

Bjørn ;¤
Anniken S.

Skrytepave *S*
En flott bygning du har fotografert. Prydbuskene i forgrunnen var fine og det ER faktisk litt unormale temperaturer om dagen. Tordenvær i Oslo i dag...
Kunne tenkt meg å fjerne de høye buskene/trærne til venstre for den fine med alle blomstene. Du får ta med deg motorsagen neste gang du skal fotografere der *S*
Et godt utført fotografi.
Odd Eirik S.

FLott arkitektur. Godt vedlikeholdt er det også. Det er jo artig å tenke på at disse bygningene er snart bortimot 120-130 år. Skal like å se et ferdighus anno 2004 som holder like lenge. Hvem skulle vel tro at kirka er 800 år gammel. Ser jo aldeles uberørt ut av tidens tann. På avstand vel og merke.

Meget pen farge på bygningen. Fint med de rosa/hvite blomstene og alt det grønne mot det gule bygget. Lekker blåfarge på himmelen. I det hele en meget god komposisjon og et flott bilde.

mvh
Odd Eirik
Grethe B.

Æ bor hær, hurra!!!! 25 i skyggen i dag!!! Finværet bekreftes herved! Ellers fine bygninger ja, men ville rettet opp litt, det er litt skeivt..,-)(bildet altså..)

mvh
gt
Svein A. N.

Et flott bilde av en gammal og vakker trebygning. Fekk litt sommerfølse av dette bildet,sjølv om vi her i Florø har 22 grader i dag., så nå får vi håpe at sommeren er på vei.

Mvh Svein ;o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu