Lys i mørk skogbunn
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger554
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anne Mette J.

Nyydelig vinkel, men litt for glorete lys for min smak. :)
Morten M.

Nydelig.
Vakkert rett og slett.

Morten M
Rune T.

Hei Jarle!
Det der med ''glorete'' skjønner jeg ikke i det hele tatt! Synes det diffuse er meget bra plassert og elementene er ensiktsmessige i forhold til hverandre - passelig tyngde i bunnen og luft og kontrast på toppen. Kunne gjerne tenkt meg at det gule på hvitveisen i front var noe mere tydelig og mettet!

Mvh
Rune
Steinulf L.

En antydning til skarphet i hvertfall et av kronbladene hadde passet meg, men synes dette var bra.
Thorfinn B.

synes forgrunnen konkurrerer vel mye om oppmerksomheten med den i fokus. Utover det, greit hvitveisbilde og blant de bedre jeg har sett her senere tid.
Tom A. T.

Syntes den forholdsvis skarpe hvitveisen stiger fint opp av den slørete forgrunnen, og at den mørke bakgrunnen forsterker hele scenariet på en effektiv måte. Regner med at denne befant seg i Kjaglidalen, og i så fall syntes jeg du har løst oppgaven bra.
mvh Tom T
Jarle W.

Tom: Ganske riktig - bildet er fra seansen med Bjørn Rørslett. Bildet er tatt med et av de modifiserte objektivene som stod til rådighet, trolig en 85 mm f 1.2. Bildet er tatt på frihånd på full blenderåpning. Selv om denne lysstyrken gir gode arbeidsvilkår mht. lukkertider blir dybdeskarpheten desto snevrere. Litt vind bidro også til å gjøre det vanskelig å være blomsterfotograf, forsøkte derfor å fange hvitveisens karakteristika uten å prøve på noen artsbeskrivelse.

Takk for kommentarer, alle sammen. Bildet kan sees i sammenheng med andre resultater fra det inspirerende kurset:

bilde nr. 113656
bilde nr. 113476
bilde nr. 113496

mvh Jarle
Bård L.

Hei Jarle!
Synes at dette fungerer bra. Fin bruk av fokusplan, og myke og behagelige valører. Synes det er fin ''dialog'' mellom blomstene, at det skapes gjentagelser i formen mellom blomstene er utrolig virkningsfullt. En fin historie om sartheten og styrken ved fenomenet vår.
Hilsen fra Bård.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu