''Trolltjønna''
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Venche J.

Oi de var flotte.

Fint lys, litt småtrolsk stemning.

Wenche.
Avsluttet .

Hei Jan!

Wåhåw!

Flott stemningsbilde og flotte svaner!

Litt mye ''rusk'' i vannet, men det kan ikke du noe for!

God kveld!

MVH Stian Håpnes
Arild K.

Synes du har fått fram en fin og trolsk stemning i dette bildet.
Kjenner nesten stillheten som du sikkert opplevde mens du satt bak kamera.
Noe flatt lys i bildet gjør at det ikke kommer helt opp i mot dine beste bilder, noen det etterhvert har blitt svært så mange av.

Mvh AK
Inger-Lise S.

Ja,her passet tittelen godt.Virkelig en trolsk stemn ing her.Vakkert bilde,fint med svanene og endene.Blankt og fint vann,rolig og harmonisk bilde.Fin komposisjon.

mvh Inger-Lise
Wigdis W.

Stemningsfullt, men kanskje litt ''hardt'' ?
Bård Lauris H.

Hemm.. jeg får ikke helt tak i dette bildet... Kanskje det bare er meg... så kan ikke gi dette bildet applaus... jeg synes det ble litt kjedelig.... Håper du ikke tar det ille opp, men man kan jo ikke like alt :-)
Odd Tore S.

Minner meg nok litt mer om Svanesjøen med Trollskogen i bakgrunnen, men bildet er like stemningsfullt og dystert (borsett fra fuglene) for det.
Enig i at det er litt hardt, særlig ved svanene.
MVH
Odd Tore
Øyvind A.

Ok stemningsrapport fra skogen. Men reint bildemessig ikke på høyde med dine beste synes jeg. Jeg synes bildet balanserer litt dårlig, ''alt'' skjer omtrent i overgangen vann/land.
Ø.
Jan-Eilert P.

Nok en gang dukker det opp et flott naturbilde fra deg. Det er ikke så lett å nærme seg svaner på skauen og i fjellet. Langt enklere med halvtamme svaner i byen. Spør du meg er det her i Trollskogen de virkelig er majestetiske og flotte. Ikke fult det samme suset med pølsebrød i nebbet. Skogen er mørk og flott. Et stemningsfult bilde. MEN - renner ikke vannet litt ut i h. bildekant, eller ser jeg helt feil?

Flott

mvh Jan-Eilert
Jan N.

Takk for kommentarene!
Jeg var litt spent på hvordan dette bildet ville bli mottat, og som ventet var det noe blandet!
Det jeg ville forsøke å formidle var nettopp noe av den trolske stemningen som jeg opplevde når jeg tok bildet. Og det er vel kanskje en av de vanskeligste oppgavene en fotograf har i denne typen bilder, å klare å fange og gjenskape noe av den stemningen i opptaksøyeblikket.

JanJ
Stig B.

Synes du formidlet stemningen godt her, med den litt mørke trollskogen, og et forhekset svanepar som svømmer mot det dystre og farlige, helt uvitende om det miljøet de ferdes i.

Stemninger er godt fanget for meg.

Mvh Stig
Liv Anette T.

Synes det var et stemningsfult bilde. De hvite svanene som komme glidene synes jeg understreker stillheten jeg formenner i bildet...Det er utrolig flott å sitte slik i skogen når den går til ro.......
Lurer på hvor lang eksponerings tid du har hatt?
Er enig med deg at det er vanskelig å gjenskape den stemningen en selv opplevde. Det er vel det de fleste streber etter......eller??

Anette
Bergliot E.

Her var det stillhet til tusen. Et anneledes svanebilde ja. Flott, stemningsfullt og vakkert.

Bergliot:)
Tom E. F.

Hei, Jan!
''Jogget'' litt rundt med bildet ditt før jeg leste noen av kommentarene. Synes at høyre svane forårsaker at blikket flakker unødig. En beskjæring rett foran denne samt noe i nedkant slik at venstre svane havner midt i ''blinken'' kunne være et forslag?
Stemningsfullt bilde - muligens litt lite trolsk, er ikke helt enig med meg selv.
mvh Tom
Solvor N.

Jo, jeg ser absolutt det trolske. Aner stemningen som må ha vært tilstede. Artig også med endene i bakgrunnen.

Solvor
Brita Helen E.

Et utrolig vakkert og fredfullt bilde... Bra!

Mvh Brita...
Erik A.

Hei Jan, lenge sia sist gitt!
Et bilde med et godt og autentisk uttrykk, her anger det av vått bar og
flomstor elv! Ville sangvaner er heller ikke det enkleste motivet, årvåkne og sky som de er. Bildet har et noe for sidetungt komp. En beskjæring på venstresiden mellom den grove furustammen og den lille never-stulken i skogbunnen hadde gjort seg. En liten beskjæring i underkant hadde også etter mitt syn ytterligere harmonert kompet. Vannflata tilfører ikke bildet stort uansett, annet enn støy i form av bobler ute av fokus etc. Tøft med brunnakke-paret innved elvebredden, forresten!

PS.
Med det samme jeg har deg ''på tråden'', vet noe om isforholda på Volsjøen pr. dato (02.12.04)?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu