Regnbue
Kirken er i Vestre Jakobselv, i Vadsø kommune. Tilfeldighetene gjorde det slik at regnbuen falt, slik den gjør på bildet. Tar det som et tegn(?) Det er jo tross alt helligdag idag.. Håper dere liker det..Skal legge ut originalbildet etterhvert .
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-21 09:20:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-06-15 11:43:19
    Versjon #3
Utstyr
  • sony cybershot p-72
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Janne L.

Visst liker jeg det. Det var nydeligt.
Janne
heidi p.

Fint bilde,god komposisjon.
Inger-Lise S.

Fint bilde med flott motiv og fin regnbue.Fine farger.Litt støy på himmelen,men jeg vet ikke om det er min skjerm...

mvh Inger-Lise
Katja G.

Hmmm, på en måte er det fint, men for meg blir det altfor unaturlig (til og med på en helligdag ;-) ). Eller hvis man ser på det som et surrealistisk bilde, burde det være mer enn bare regnbuen som ''ikke stemmer''.

mvh Katja
Kay R.

Hei Trond...

Synes du har fått et flott bilde hær...
Regnbuen faller fint inn i motivet. Ser det samme som Inger-Lise med tanke på støy. Får frem en del i himmelpartiet...
Vinkel du har tatt bilde fra stemmer veldig bra i mine øyne, men gjerdet i forgrunnen og stolpen med strømlinjen forstyrrer litt... (ikke mye da, nu pirker æ bare... he,he..)
Et fint formidlet kirkeportrett det hær Trond...

Ha en riktig god helg...

MVH Kay:-)
Trond O.

bukker i stillhet.....ferdig c¨,) og takk alle, for tilbakemelding. Må si meg enig i det med støyen. Det er prisen jeg må betale for å bruke alt for mye blått..mulig at andre får det vekk, men jeg er ikke i besittelse av ps. Legger ut originalbilde sånn at dere får se hva jeg har slitt med..
Eliza A.

Wow, dette var nydelig!
Flott regnbue og fine farger.
Liker utsnittet.

Eliza
Kent G.

Flott kirkebilde. Støyen fjerner du i neatimage (lastes ned gratis fra neatimage.com)

Flott bilde...

Hilsen KEnt
Katja G.

Det var interessant å se originalbildet. På det bearbeidede virket det på meg som om regnbuen var for bred i forhold til resten av bildet, så jeg trodde faktisk at den var satt inn i bildet etterpå (dette inntrykket ble forsterket av himmelen, som virket mindre skyet enn den var pga. blåfargen). Men så var det altså bare fargen som førte meg bak lyset (jeg synes det er et passende uttrykk i denne sammenhengen ;-) ). Jeg vet ikke hvorfor du ville ha blå skyer? Jeg har tillatt meg å leke litt med originalbildet (jeg håper at du ikke har noe imot det), og jeg liker bildet veldig godt med originalfargene, men gjort litt mørkere (gammakorrektur). Jeg synes det blir mer stemningsfullt, og himmelen virker mer detaljrik og interessant enn i den blå versjonen. Men det er jo tydeligvis mange som liker bildet som det er (altså den blå versjonen), så kanskje er det bare meg som er rar.

Jeg er enig med Kay at gjerdet forstyrrer litt, så i min ''lekeversjon'' klippet jeg det bort. Men da blir selvfølgelig også det meste av veien borte, som egentlig er fint å ha med, og det blir lite forgrunn og mye himmel, så jeg synes begge versjoner har noe for seg.

Katja
Eirik D.

v1 uten den røde brakka...
Flott fanga...
Et uvanlig bilde til dæ å være...
Trond O.

Da jeg egentlig karakteriserer meg selv som fotokunstner, så blir noen gang motivene litt ekstra-utstyrt med farger. Så kjære kritikkere, bruk også fantasi og innlevelse i kunsten som finnes i noen av mine arbeider. Liker å si at ''det fins en klovn på alle sirkuser''. Digi-paint stand up syndrom.. er min diagnose.
Avsluttet .

V1 var utrolig bra. Stilig med regnbuen.
Flott bilde.

mvh Tor
Atle A.

Ah... flott bilde! Smell i lyset, regnbuen gir deg en finfin diagonal som gir en god komposisjon. Masse fin luft. Har ikke sjekka orogonalen, men på thumbnailen ser det ut til at du har beskjært riktig.

Oppløftende, Trond.
Avsluttet .

kirka var litt for lys for min smak, himmelen er fantastisk, og regnbuen flott...fin komp
Bjørn H.

V1 er et hærlig fotografi :)

Bjørn ;¤
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu