Hvitveis
Speiling av hvitveis i en tekopp
Utstyr
  • Nikon D-70
  • NikonMicro, 60 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger554
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hej Annie! En lugnande och drömlikt vacker bild, tycker om att bilden är lite oskarp.

mvh/Christer
Geir Helge S.

Bra dette, men det hvite feltet nede til høyre tar alt for mye av oppmerksomheten.
Geir
Øyvind A.

Bra. Dette forum flyter over av blomsterbilder, mange av dem temmelig like (og likegyldige). Men du har valgt enn innfallsvinkel til hvitveisen som gjør at bildet ditt skiller seg ut fra mengden, og jeg må si jeg liker den litt utradisjonelle komposisjonen.

De harde kontrastene mellom lys og skygge på kronbladene blir vel dominenrende, blomsterfoto i så sterkt lys er ikke det letteste. Og støvbærerne hadde fortjent å få en noe friskere gulfarge.

Ø.
Steinulf L.

Lekkert. Fint utsnitt.
Caroline M. S.

Imponerende at dette er en speiling av hvitveis i en tekopp. Bare så synd at det (i hvert fall for meg) er umulig å se av selve bildet. Jeg antar at du har beskåret en del. Har du tatt bort noe som ville gjort at det var lettere å se at bildet er en speiling?

Et av de bildene jeg har tatt, som jeg liker best av de jeg har lagt ut på Dotten, er en speiling av bygårdstak i en glassfasade (bilde nr. 80703). - Hæææ, hva liker du med det bildet?, spør de fleste jeg viser det til. Bror min sier: - Du må forstå det - du liker bildet fordi du vet hva det er. Det er det ingen andre som ser. Han har et poeng. :-)

Så det som er imponerende og spennende med dette hvitveisbildet ditt, er det kanskje bare du som kan se. Det jeg ser (uten forklaring) er et ganske pent hvitveisbilde og litt annerledes fordi hvitveisene ser litt krøllete og i ferd med å visne ut. Behagelige, sarte farger og noe dominerende hvitt felt i nede i venstre hjørne.

Jonas L.

Pent utført, men jeg ville beskjært vekk det hvite feltet nederst.
mvh JL
Tom J.

Veldig fint bilde.

Myke overganger og myke toner. Bra teknisk utført.

Mvh
TomJ
Avsluttet .

Lekkert bilde av min yndlingsblomst! Veldig uvanlig fotografert noe om gjør det ekstra spennende! Kommer det fler bilder snart??

Unni
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu