Denali
Av og til flyr tiden.
Bildet inngår i albumet Alaska, april 2004 - Mellom bakkar og berg...
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 28-135 IS
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetInnser at denne ikke nødvendigvis vil trekke så mange kommentarer... men er det noen som ser hva dette er?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92873} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørn H.

Halla Kristoffer-

Ja tiden flyr fort den ....men flyrn så fort da .... :)

Dette blir for abstrakt for min del ... Kan bare ane og skimte noe så vidt ... hehe ... ... savner litt mer motiv ...så enkel er jeg !!!

God dag -

Bjørn ;¤
Sverre Farstad H.

Hei, Kristoffer! Uvanlig bilde. Nesten mystisk. Aner en slags menneskeskikkelse med ansiktet forhodlsvis midt i bildet, minner om et av de populære lykketrollene ungene samlet på før.
Er temmelig abstrakt, dette, men hvorfor ikke? Eksperimentering kan være veldig spennende.
Mvh Sverre
Ragnar W.

Jeg synes dette var bra jeg!

Sjeldent heldig effektbruk med spennende antydninger bak.

/ragnar
Nathan W. L.

mmmm, litt for abstrakt for meg og, men med navnet denali eg antar at det er kanskje eit fjel bak alt den uskarpe forgrunnen... sjølve Denali kanskje??

Helsing, Nathan
Kristine G.

Hei Kristoffer :-)

Jeg skjønner jo at det er et fjell bak alle strekene, men det blir nok litt for abstrakt for meg også her. Kanskje det hadde gjort seg bedre i farger?
Erlend B.

Her syns jeg det ble for mye effekt og for lite motiv.

mvh
Erlend
Kristoffer R.

Takk for tilbakemeldinger -- regnet med at skepsisen ville melde seg, ja. Setter veldig pris på at dere skriver og forteller meg hva dere synes. :-)

Det er ingen digitalisert effektbruk her -- linjene foran fjellet er trær med bevegelsesuskarphet. Har brukt liten blender og lang lukkertid fra bil i sakte bevegelse her.

Kristine: Dette er riktignok i svart-hvitt, men fargeversjonen er mer eller mindre lik... Mørkegrå ''trestriper'' og hvit snø!
Caroline M. S.

Litt usikker på hva jeg skulle mene om bildet. Jeg syntes jeg så et fjell i bakgrunnen og uvær i forgrunnen. Og siden Denali er ukjent for meg måtte jeg ta en google. Og der fant jeg: ''Pga. av været anses Denali som den tøffeste etter Mt. Everest.'' Bildet ble straks ganske så meningsfylt for meg da, selv om jeg så etterpå at du skriver forgrunnen er trær.

Et modig bilde synes jeg! :-) Modig fordi det er såpass vanskelig å se hva det er og ikke minst fordi det er i svart-hvitt. Kunne vært artig å se en fargeversjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu