Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger383
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Yvonne Anita R.

Her er mye som kan forbedres. Hvis du i PS fjerner skinnet fra blitsen i øynene hennes og på nesa så har du forbedret bilde masse. Rett meg hvis jeg tar feil, men jeg syns ikke bildet virker 100% skarpt og det virker kornete(støy). Jeg tror du kan gjøre mye mer utav det med en runde i et bilderedigeringprogram. Gi bildet mer kontrast og oppskarping.
Ellers er ikke lyssettingen den heldigste, modellen har noen skygger rundt det ene øyet og masse skinn i håret og det virker som om det kommer for masse lys ovenifra.
Bortsett fra alt dette så er portrettet ikke så værst.
Espen P.

Hei.
jeg synes dette bildet var veldig flott, og særlig synes jeg det er en forbedring fra det forrige som jeg var ''streng'' mot. Synes blikket her sitter mye bedre, og hun ser mye mer engasjert ut. Synes ikke lysrefleksene forstyrrer så mye at det er noe å skrive hjem om. Dette er en veldig fotogen person tror jeg, og det er morrå å ta bilder av slike. Synes kanskje utsnittet ble litt feil, ville kanskje hatt litt mer luft oppe, og litt mindre nede. Men bare litt. Egentlig så strever jeg med utsnittene selv i følge andre, selv om jeg synes det sitter ganske godt selv :) men dette var veldig bra bilde av en søt modell. Noe uskarpt (?) Er det fordi du ikke har skarpa det i noe program?

ePSen
Rune V.

Tusen takk for konstruktiv kritikk. Synes portrett er spennende men veldig vanskelig. Er nok jeg som var skjelven på hånda ja, for bildet har vært igjennom en runde med usm. Har dessverre ikke noe særlig mer å gå på rundt modellen, da jeg brukte gangen min som studio, med det jeg hadde av tilgjengelig lys. Så Yvonne har rett med at mye av lyset kom ovenifra. Jeg får håpe at personen er villig til å ta en runde til foran linsa, når jeg har fått litt bedre tak på portrettene mine.

Men igjen tusen takk for kritikkene, får mye ut av de!

Rune
Espen P.

Hei igjen....
Bare et lite tips som jeg har gitt til andre.
Fotobelysning er DYRT.
Jeg tusla ned på Byggern og kjøpte meg noen arbeidslamper. To på 150w og en på 500w. og to stativer..... Litt bakepapir og trening, vips du har all den belysning du trenger. Ikke til 7.000,-, men til 700,-

Kan hende lyset ikke er optimalt, men du får all den trening og, ikke minst MORRO, du ønsker..


ePsen
Yvonne Anita R.

Mot skjelvende hender hjelper det med et stativ. å ta portrettbilder på frihand innendørs uten god belysning er vanskelig.
Naturlig belysning fra et vindu passer veldig fint til portrettbilder.
Fortsett med portrettene dine, du har grepet på dem bare du får lyset til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu