Stian
Bildet inngår i albumet Portretter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-30 21:46:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-06-30 21:55:23
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus Camedia C-730
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.

Hei! Nå kunne jeg ønske jeg hadde bedre greie på portretter....Men jeg liker det tette utsnittet,den direkte øyenkontakten og det rolige og avslappede ansiktsuttrykket.Når det gjelder hudtoner,føler jeg meg på tynn is her.Der kan du nok mer enn meg.Jeg syns det virker litt for lyst...Skinnet i ansiktet.Men jeg tar forbehold her,da jeg ikke har lært noe om portretter.Bare lest kommentarer og selv lagt ut kun 1..Håper ikke jeg gjør deg urett i uvitenhet nå...

Hilsen Inger-Lise:)
Sidsel A.

Nei, Inger-Lise, du gjør meg nok ikke urett, og jeg kan så altfor lite selv. Har nok forsøkt mørkere huddtoner også, men syntes på en måte det endret ansiktsuttrykket hans. Var litt redd for å legge ut dette bildet, fordi jeg gjerne ville få frem et ''riktig'' ansiktsuttrykk. Det er min ''lille'' nevø, som har blitt en voksen mann, og bildet er tatt i en litt høytidelig situasjon.

Ønsker svært gjerne kritikk og råd i forhold til dette bildet!
mvh Sidsel
John-Tore G.

Hei. Det ser ut som om det er litt hardt lys her ja. Ble ikke helt fortrolig komp her heller, jeg savner et øre tror jeg.
Noe lys, på spesielt det ene øyet i det hvite som skurrer litt.
Bildet virker litt hardt ut på en måte, men jeg tror nok andre her har bedre peiling på det tekniske enn meg. Håper da det ihvertfall:-))
mvh John-Tore
Anniken S.

Hei Sidsel
Syntes ikke dette ble så bra som de to forrige bildene dine.
Pixlene i bildet blir litt for harde. Komposisjonen sitter ikke helt. Liker tonene i bildet. Blikket til modellen er interessant. Stoneface med et smil på lur.....
Liker vinkelen hvor jeg får en følelse av å se opp på modellen. Stå på!
Espen P.

Utsnitt og positur var smackers, synes det virker litt sånn uskarpt, eller litt gustent i tonene...? FinFin blikkontakt!

ePSen
Karianne H.

Veldig bra fotografert, og blikket til gutt er fint! Tror at jeg ville hatt ansiktet litt mørkere her, men da blir det kanskje slik som du sier; at du endrer uttrykket..?
Tett og fint utsnitt, men også jeg ville nok tatt med det andre øret hans.
Ellers et tøft og bra portrett! (Kjekk gutt.)

Karianne :-)
Sidsel A.

Takk for all konstruktiv kritikk og positive kommentarer. Skal jeg ta med det andre øret også, så foretrekker jeg selv et litt større utsnitt. Legger ut dette pluss den originale fargeversjonen.
mvh Sidsel
Karianne H.

Hei igjen! Utrolig hvor forskjellige ''like'' bilder kan bli ved å kutte litt her og der. Alle tre versjonene er jo fine på hver sin måte. Skikkelig stram kar dette her ja! Skal jeg velge meg EN versjon så tror jeg det må bli nr. 2.. men jeg er noe usikker...?

Karianne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu