CatON
Rester av 6 forskjellige katter satt sammen ved hjelp av Photoshop og en porsjon tålmodighet. De ''menneskelige'' trekkene er fra meg selv.
Bildet inngår i albumet Really Virtual Reality - Virkelighetsfjern virkelighet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger4233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Frode A.

Å dæven.............

Exellent!!!!!!!!!!

Kveldens vinner :)
Lars A.

Knallbra!!

Mvh LA
May-Lise L.

Absolutt enig, så langt :D
Haiman A.

Veldig bra det her ja! Excellent work dude! Splendid!
Jon Magnus T.

Godt arbeid i PS! Bra!

JM
Ishi K.

knall! knall! knall!!
Finn M.

Utrolig bra!!!

mvh Finn
Venche J.

Jeg skvatt litt jeg. :)

Godt arbeid.

Wenche.
Wes D.

Looks like a new species - excellent work
Regards Wes
Paal A.

Paul, du trenger en barbering..
Dag T.

Stilig!
Janne L.

wow. Kjempebra.
Janne
Espen P.

Imponerende arbeide i PS! Veldig nitidig og dyktig utført. Eneste som skurrer litt for meg er bakgrunnen.... Dette ''ville'' jækla vesenet har bakgrunn som om det blir portrettert i et studio... Jeg tenkte det kanskje ville blitt bedre med en ''villere'' eller naturligere bakgrunn? Aner ikke. Jækla bra bilde!

ePSen
Lars Teppan J.

hehe, du har tatt deg god tid her... :-)

LTJ
Sidsel A.

Tror jeg velger meg dette av catOn-bildene i all sin gru! Flott gjennomført.
mvh Sidsel
Paul K.

Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen.

Å sette sammen et bilde som dette er en skikkelig utfordring. Det er mye å ta hensyn til. Og når man velger en montasje som stort sett består av hår eller pels, blir det ekstra moro.

Jeg skulle ha noen greie opptak av en katt eller to for å lage denne manipulasjonen, og ringte en venninne som har noen eksemplarer. Tenkte jeg kunne få gjøre noen opptak slik at jeg hadde litt materiale å jobbe med.

Neida, hun var ikke hjemme. Er på katteutstilling, sa hun. Gjett hvem som slengte seg i bilen og kjørte på katteutstilling? Forøvrig første gang for meg, en slik utstilling.

Tre timer senere dro jeg hjem (god og fornøyd) med over 200 opptak av forskjellige katter i forskjellige stillinger. Passet på å stå rett ved siden av en av dommerne, og hun trodde sikkert jeg var fra en avis eller noen slikt for hun holdt kattene opp slik at jeg skulle få gode skudd.

Etterpå kom flere utstillere bort og spurte om jeg kunne ta bilde av katten(e) deres med pokalene ved siden av. Så da ble det fortjeneste å dra på utstillingen også.

Har ikke peiling på hvilke katteraser jeg har brukt i montasjen, men det er brukt materiale fra minst 6 forskjellige katter. Min venninnes katt, en slik ''bråstopp- katte'' (ser ut som den har bråstoppet mot en vegg) ble ikke brukt i montasjen. Hehe.

Tok så et bilde av meg selv (med lukket munn) og begynte så oppbyggingen. Var ikke fornøyd med bildet. Jeg ville ha en ''katt'' som freste, ikke en med lukket munn. Foran kamera igjen med åpen munn. Klippet ut mitt eget munnparti (uten bedøvelse) og satte det inn i montasjen. Fungerte mye bedre.

Hadde et par opptak av katter fra utstillingen som delvis ''freste''. Når kattene freser så går værhårene bakover og ''festet'' til værhårene blir trukket opp for å vise tennene. Dette stemmer ikke med menneskenes kjeveanatomi, så jeg synes ikke at det passet inn. Valgte å bruke værhår som ligger mer naturlig. Synes det fungerer bra.

Espen: Er helt enig i at det hadde vært stilig med en mer naturlig bakgrunn, men det ville blitt ennå mer arbeide for da måtte jeg ha tilpasset lystemperaturen på alle katte- delene slik at de ville passe til utelyset. Jeg vurderte dette en stund, men kom til slutt frem til at ''Yetien'' skulle fremstå skarp og fin i et godt ''studiolys''. Bakgrunnen er forøvrig et liggende furupanel som er gjort litt ekstra uskarpt.

Originalfila som var på nærmere 4 MB var 274 MB når jeg var ferdig. Lag på lag på lag. Og selvsagt ''Layer Mask'', en absolutt nødvendighet på en slik montasje. Måtte lage noen egne ''brushes'' også til bruk på pelsen(e).

CatON
Avsluttet .

Dæven, dette var bra, Paul. Imponerende håndverk og kreativitet!
Ann F.

Ingen kan i alle fall si at du ikke har jobba for resultatet!
Men pen er'n ikke! Summen av modellenes skjønnhet slår ikke til her.
:-)
Mvh Ann
Espen P.

Paul - Kult av deg med forklaring her... Storartet gjort. Nå steg du i gradene hos mange. Være så dyktig og å gidde å skrive det. Thanks!

ePsen
Asle M.

Hei Paul, dette var Virkelig ett imponerende stykke arbeid.
Du mestrer virkelig ps, kan ikke si jeg gjør det samme.
Det det ser rett og slett ut som du er blitt klonet med en katt.
Kjempebra.!:) hils allle

Mvh Asle M.
Trond H.

Aha, så det er slik du ser ut?

Virkelig imponerende stykke arbeid du har her....

Den beste i CatON serien, uten tvil!

MVH TH
Toini B.

Veldig bra satt sammen dette. Helt klart den beste montasjen i CatOngjengen.
Står på egne ben denne.
Bra jobba!
:)
Avsluttet .

Wo-ho!

Bra bra bra!!!

Flott ''historie'' om hvordan du mekka dette!

''bråstopp- katte'' Hehehehe... Påkjørt kanskje? Eller en Persjer (Pærsjer, Perrsjer) eller hvordan det skrives?

MvH Stian Håpnes
Kristian S.

Ikke fan om jeg legger meg i kveld!
Takk for hjelpen.

KES
Lars R.

Så flot lavet!! Imponerende hvordan du har fået pelsen til at se naturlig ud. En af de bedste manipulationer jeg har set. Kanont arbejde :-)
Frode G.

Utrolig bra manipulasjon. Veldig ok at du også tok deg tid til å beskrive hvordan det ble utført.

Mvh Frode Grindheim
Unni F.

Du snakker om ''cat people!''...fikk meg en god grøssende latter her. Det mest er sagt, - slutter meg til rosen. Fantastisk arbeid du har gjort i photoshop....hvilket kurs skal man gå for å lære sånne teknikker tro??
Hilsen Unni (som har katt...)
Laurberg G.

Hej. Rigtig flot manipulationsarbejde. Det må på et par punkter have været meget svært. Egentlig kun en fejl på det her. Og det er det styrbords, manglende øre. Her burde man, grundet hovedet vinkling, have kunnet se en del af det menneskelige øre som vi har i bagbord. ( Utrolig som ører fra mennesker kan ligne ører fra chimpansen ) Nå vi må vel hellere sige at den har fået dette manglende øre revet af i slagsmål. Det vl i hvert fald være et meget stort arbejde grundet knurhår og losøre. mvh. lau
Odd E. k.

Hei Paul!

Fabelaktig flott gjennomført!

Anbefales!!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Kjempebra bilde. Utrolig bra manipulasjon:)
Per Einar G.

God kveld!

Her er det bare å ta av seg hatten! Imponerende Ps arbeid!

Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu