Sophisticated Lady
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-02 01:34:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus Camedia C-730
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Grethe B.

Jeg håper hun ikke er levende......
Mye blitz? Litt mye skinn i kjolen, men ellers en absolutt sofistikert dame!

mvh
gt
Sidsel A.

Hei Grethe,
Takk for kommentaren!
Nei da, hun er ganske så livløs. Bilder er tatt på en utstilling om kvinnemoter gjennom tidene på Nes Kulturhus (Romerike). Lyset er lagt på etterpå for å fremheve stoffet, men det er kanskje bedre uten?
mvh Sidsel
Paul K.

Sofistikert, ja. Lyset er bra, men litt feilplassert. Legg det litt i front og litt lenger opp, slik at hun på en måte sitter og ser inn i nederste del av lyskilden. Slik blir ansiktet lyst opp, men også nok til at stoffet i kjolen kommer bedre frem.

Bakgrunnen er forferdelig rotete, men jeg synes den er med på å heve bildet. Det er veldig stor kontrast i fargene mellom kjole/modell og bakgrunn, og modellen og kjolen står klart og tydelig frem her. Kjempebra.

Den lille blå delen i hatten er også med på å heve bildet.

Armbåndet og smykket til modellen med det røde i likte jeg ikke. Ville vurdert å tatt det av før opptaket. I alle fall sammenlignet de to opptakene, med og uten.

Inger Anne Maritsdotter V.

Trodde først dette var en utkledd Barbie-dukke , men ser nå at det er fra en utstilling , da får jo bildet en helt annen verdi , i mine øyner .
Et ok bilde , dessverre ikke i ''min smak''.

God helg.

-IAV-
Inger-Lise S.

Et ok bilde dette.Likte best v#2.At det er fra en utsilling gir det mer mening..
Har visst ikke så godt blikk,for undret meg på hvorfor Grethe håpet hun ikke var levende;) Men så så jeg på hendene..Mange modeller sminkes jo så de ligner dukker,da....

Mvh Inger-Lise
Espen P.

Takk for kritikk på mitt bilde, og for rettelsen.... jeg la merke til den..... :) Om jeg skulle tatt bilde av en dukke som dette, ville jeg prøvd å ta fra en uvanlig vinkel. Slik jeg ser det her, ville jeg lagt meg f.eks på gulvet nedenfra og opp.... Ett eller annet, og knipset i vilden sky og håpet på et kuuullt blinkskudd. Dette blir litt kjedelig. Bilde av dukka, hverken mer eller mindre.
Det skal ikke så mye til for å få til noe extra. Det er det samme med barnefotos, må liksom knipse i vei, og jobbe for å få til det lille extra. Det er gøy, og det er enda mere gøy når det klaffer. Og mest gøy nå det kommer noen på DOTTEN her som sier at '' DETTE VAR BRA!!''

ePsen
Karianne H.

Jeg likte det! Synes faktisk det var veldig stilig og. Dukka er jo så flott, og hadde det ikke vært for hendene, så kunne jeg tatt henne for en levende, flott kvinne.
Nydelig kjole og fint lys på bildet. ''Rotet'' i bakgrunnen synes jeg passer inn her i og med det er utstilling. Jeg likte v#1 best.

Karianne :-)
Sidsel A.

Takk for kommentarer og råd. Bakgrunnen har jeg laget fordi den opprinnelige bakgrunnen var enda mer rotete, med folk og andre utstillingsobjekter. Syntes selv den sto ganske godt som bakgrunn for dukken og kjolen. Men jeg ser godt hva du sier ePsen. Må kanskje bli litt modigere i situasjoner ''ute'' og legge seg på gulvet eller klatre taklampa - eller hva som helst - for å få til noe ekstra!
mvh Sidsel
Avsluttet .

doke eler?

kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu