Katrine
Katrine er i mine øyne en veldig vakker kvinne med en utstråling jeg ikke har sett hos noen andre. Hun er mor til mine to barn, noe jeg er veldig glad for og stolt av. jeg prøver i dette bildet å formidle noe av den utsrålingen, men vet jo ikke om det ses av andre enn meg :)
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt ute om kvelden med blits hvor jeg bruker murveggen som reflektor.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Ser ut som en myndig og varm dame. Kunne nok gjort seg i helt sv/hv også. Litt mye gjengrodd på høyre del (hennes venstre del) av ansiktet synes jeg.
Sidsel A.

Å jo, hun har utstråling - og styrke - i massevis. Har sett lenge på bildet. Synes hun ser litt irritert eller urolig ut her. Synes ikke det gjør seg at ansiktet blir litt mørkt på den ene siden. Passer til stemningen.
mvh Sidsel
Karianne H.

Hei!
Visst har hun utstråling - og hun er en vakker kvinne også. Et veldig u-tilgjort bilde, og viser en kvinne som ikke er pyntet og staset opp for fotografering. Som jeg før har skrevet til deg; du er en mester i å ta flotte portretter! Likte også disse fargene - det er vel sepia det heter? Men... nå begynner visst jeg også å gi for gode kommentarer, må vel være forsiktig med det - ikke sant ;-)) Morsomt det du skrev under mitt siste bilde!
God helg fra Karianne :-)
Sidsel A.

Mener i kommentaren ovenfor at det ikke gjør noe at bildet er mørkere på den ene siden. Setningen slik den var henger jo ikke sammen.
mvh Sidsel
Vibeke P.

Jo, jeg er enig i at hun er både vakker og har utstråling, her ser hun litt brydd ut med å bli fotografert, tenker her på nyven mlm øynene.
Synes dette er et vakkert, ujålete portrett, av en kvinne med karakter. Et hverdagslig og varmt bilde. Den mørke siden av ansiktet, ville jeg nok gitt en liten ekstra dose med lys, gjerne fra en reflektor, for å rette opp ''litt'' av Skyggen (ikke mye).

Har sagt det før, og sier det gjerne igjen. DU ER FLINK PÅ PORTRETTER!

Vibeke : )
Avsluttet .

Et ujålete portrett.
Dette viser karakter og forteller en god del om den som blir portrettert. Dette er du god til.

Mvh
ARVE
Avsluttet .

'Dette viser karakter og forteller en god del om den som blir portrettert''
-Hva forteller det om personen?
Hard belysning fra en side kan være veldig fint, om det gjøres ordentlig. Men i dette tilfellet er det desverre noe som ikke stemmer for min del. Det er noe ved hennes venstre øye som gjør det litt merkelig... mulig det burde vært mørkere...
Jørgen S.

Et flott portrett. Jeg liker lyssettingen som den er, med klare fine øyne.

John-Tore G.

Hei Espen. Jeg er enig med deg. Liker også ærligheten og ujåletheten i bildet. Mvh John-Tore
Jon-Petter T.

For å få frem ennå mer kontakt og nerve i dette bildet kunne jeg selv tenkt meg at den lyseste delen av ansikten ikke var så sterkt, men mere avdempet. På den måten tror jeg blikket hennes og utstrålingen hennes hadde kommet ennå bedre frem.
Flott modell og ansiktsutrykk!

MVH
J-P
André M.

Et godt bilde. Jeg ville nok valgt å lette opp litt med reflektor i den mørkeste delen av ansiktet (gitt den stemningen du er ute etter å formidle; skjønnhet - ikke mørke følelser/tanker). For øvrig god bruk av begrenset dybdeskarphet.

En ultrasmal hvit ramme hadde også gjort susen, Espen.
Espen P.

Tukker og bakker for positiv og lærerik kritikk. Enig i det meste, men jeg hadde ikke så mye utstyr da jeg tok dette bildet her om kvelden. Det er tatt ute ved veggen ved siden av vaskerommet i bakgården. Brukte da veggen på blokka som reflektor for blitsen....

ePsen
Avsluttet .

bilde nr. 122148 takk for kommentar. Forstår hva du mener. Er nybegynner. Fine bilder du tar. øvelse gjør mester får jeg si på megselv
Marit Anne S.

ærli og herli!

ma
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu