Bildet inngår i albumet hvitt - ''hvite'' portretter og bilder
Utstyr
  • dig
  • 35-70
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger2966
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (46)
Anders S.
OI.
Drittøft. Dette var et virkelig lekkert portrett. Det eneste jeg savner, er litt hår over høyre øye som kunne avgrenset ansiktet litt der også.

AS :-)
Frode A.
Kjempeflott!

Øynene er bare magiske :) og måten du har dekket brystene med håret er meget bra. Blikket mitt blir ivertfall låst fast i øynene til modellen.

Ohh yeah I like it.
Mvh: Frode
Ivar K.
pent. ville sett litt mer av nesen. øynene blir litt for harde i forhold til resten. men, bra!

// Ivar
Arnt Ove J.
Kanonbra bilde, herlige toner i bildet,men...................det er et eller annet ''feil'' på høyre side. Klarer ikke helt å skjønne hva som er galt, får studere bildet en stund til............

Øynene er like ?????

mvh
Arnt Ove
Nathan W. L.
Kjempefint på fyrste titt, men det er eit eller anna som ikkje heilt stemmer emd håret over høgre auge... kva har du gjort her?
det ser ut som du har klone inn høgre auge over håret, men eg er ikkje sikker.. gjekk håret over auga i originalen?

Helsing, Nathan.
stian w.
siiiinsykt tøft.
Vanskelig å få øynene fra øynene når de først er havnet der,
kjempeblikk.. Flott teknisk som alltid.
Kult at man ikke ser noe overganger fra skulderene,
gir det hele en litt sprø feeling.

herlig herlig !
Tor A.
Du treffer som vanlig mitt i blinken med dine bilder ,blikket håret som skjuler brystene og teknikken gjør dette bare helt profft.....
Geir Joar H.
Glimrende, Toini - du kan s/h!
thomas b.
ja..


-thomas-
Espen P.
Hadde ikke tenkt å kommentere flere bilder fra deg, det kan være skummelt, da man kan få på pukkelen av andre som har en annen mening om bildet; bilde nr. 121099
Leser med stor interesse hvor enige alle er om hvor bra det du gjør er, og for all del, mye bra i bildene dine. Men jeg kan ikke annet enn å gi kritikk ut i fra hva jeg ser. Jeg synes dette bildet er mindre bra. For det første tipper hodet fremover så det ser ut som om hun liksom har problemer med å holde det oppe. Skulderpartiet er veldig rart. Iom at kanten over på skulderne ikke synes, ser det ut som om hun er veldig smalskuldret. For meg ser bildet helt sprøtt ut; En lite kropp med et stort hode.

ePsen
Espen P.
Regner med at du vil ha folks meninger om bildene dine? Og ikke klapp på skuderen? Og dette fikk så mye skryt samtidig med at jeg synes det var så veldig dårlig, og tok sjangsen på å si hva jeg mener :)

ePsen
Toini B.
Takker for kommentarer.

Espen: la være å kommentere da. Jeg har ikke noe uoppgjort med deg, som det virker som om du har med meg. Prøv å skille mellom person og bilder nåda. (dette gjelder generelt)
:-)
At du synes bildet er litt sprøtt, synes jeg egentlig er kult.
At du ikke liker det er helt greit. Jeg synes bare det blir for teit med barnslige taigjen kommentarer.

Ellers er det interessant med synspunktene deres, kan fortelle litt mer om bildet senere når jeg har bedre tid.

:-)
Avsluttet .
jeg syns dette var bra, jeg. det er typisk toini-stil. litt rart, men veldig stilig. det er jo det uvanlige man blir oppmerksom på og legger merke til, ikke det vanlige alle andre gjør. du har en helt egen og spesiell stil, Toini, som er dritstilig. syns dette bildet var enda et prakteksemplar av hva du kan.

helene =)
Hans- Georg S.
Finfint portrett. Synes bildet har noe mer i seg enn bare en avbilding. Den lyse tonen gjør innholdet følsomhet, men det direkte blikket oppveier mye av det ''sukkersøte'' og gjør bildet både levende og intenst.
André M.
Den perfekte symmetrien du får til i bildene dine uten å speile, imponerer meg, Toini.

Dette bildet er herlig sensuelt. Øynene setter meg helt ut, og anvendelsen av begrenset dybdeskarphet er fremragende.

Mesterlig high-key, Toini.
Espen P.
Du leser med egne briller, jeg tar ikke igjen for noe, for så vidt tror jeg ikke du har koemntert neon av mide bilder, Jeg sier enkelt og greit at dette bildet her er dårlig med begrunnelser tidligere i denne tråden.

Men ser jo ikke ut som at du tåler negativ kritikk :)

ePsen
Toini B.
Takker igjen.
Espen:Nå har det seg slik at jeg la ut dette bildet fordi jeg var usikker på en del ting og håpa på å få bekrefta eller avkrefta de. Og kritikken du kommer med er helt grei. Men du sier du ikke hadde tenkt å kommentere flere av mine bilder fordi andre har vært uenig med deg. Såvidt jeg vet har ikke jeg sagt et ord om din kritikk før. Men når jeg gir en kommentar til et bilde som du liker, og således ''negativ'' om jeg skal bruke det ordet og du to sekunder senere svarer med å skrive at du ikke liker bildet mitt, blir det for barnslig synes jeg. Og siden har du gjort det på bildene mine.
Jeg oppfatter det ihvertfall slik at du har et eller annet problem med meg...men for å være helt ærlig gidder jeg ikke bruke mer energi på dette.
Så dette blir mitt siste ord i denne sammenhengen.

Til alle andre tusen takk for tilbakemeldingene.
Var usikker på dette bildet, har et par versjoner;-)
Og joda, jeg har speilet det ene øyet over på andre siden for de som lurte på det. Håret fallt over øyet, så jeg prøvde meg på litt trylling. Orginalen var grei den, men synes egentlig denne kicka litt mer. Men var veldig spent på reaksjonene. Og noen av dere stussa litt, hehe.
Men for meg er det viktig om det funker som vist her?? Jeg kan lett bli sittende og lure hvis jeg tror det er en speiling på gang, så jeg vet hvordan det er. Men jeg har ikke problemer med teknikken folk bruker så lenge det funker. Har også flere liknende bilder som jeg muligens poster senere, for jeg lurer litt på de også.


Uansett, takk alle fjottentotter.
Ha en fin kveld:-)
Toini B.
Fikk akkurat en mail av Espen Andreassen, som bekreftet mine mistanker. Tenkte nok at min kommentar til Inger-Lise hadde en finger med i spillet her, ja:-)))

Her er det han skrev:

Jeg grøsser når jeg leser hvordan du GULPER opp komentarer på andres bilder, og er så jævlig hårsår når det gjelder ''negative'' komentarer på dine egne bilder.

''Beklager, men dette synes jeg faktisk har fått ufortjent mye postive kommentarer. Dette er ikke annet en en kjedelig avbilding av en due. I tillegg er det veldig statisk og rett på komp. Et bilde av en due, trenger mer spenning enn dette.........mener da jeg.
Sorry, men dette bildet er glemt før kommentaren er postet.''

''Selv om du har løpt rompa av deg fremstår ikke dette bildet som noe annet enn en ren avbildning. Som du selv sier, så er det resultatet som teller.
Jeg står på det jeg har sagt, som er følgende. Dette bildet er kjedelig og mangler spenning, noe som skjer, et interessemoment, som gjør det til noe annet en det det er nå. En ren avbildning. ''

Hva er det som får deg til å gulpe opp sånne ting?
Noen mennesker er rett og slett til å grøsse av!


Espen Andreassen
André M.
Synes din kommentar som her er referert, framstår som en velbegrunnet, negativ kritikk: Du sier hva som ikke er godt.

Jeg gir deg riktignok mye positiv kritikk, Toini. Men jeg sier også i fra når det er elementer som irriterer meg, - eller når jeg mener at du har mer å gå på. Opplever deg ikke som hårsår.

Men når jeg kritiserer negativt, - er jeg mer oppmerksom på min begrunnelse.

Det er helt rikig at enkelte gode fotografer på dotten får ''ufortjent'' god kritikk. DET hender det at DU får også, Toini. Men grunnen til dette er jamnt strålende prestasjoner.

Mitt ønske er at vi som ikke er like dyktig kan lære noe av det du viser oss, og unne deg alle lovordene - og ikke føle mindreverdighet men vise mot til å gi begrunnede tilbakemeldinger om hva vi kunne ønske av forbedringer. Slike forslag må være knyttet til enkeltbilder, ikke til person.

Enkelte kritikere takler ikke de beste prestasjonene, - og det er trist når de ikke skjønner at slakt er ok hvis den er troverdig og velbegrunnet.

Slakt som ikke er troverdig, hvor en skjult agenda kan mistenkes, er helt og holdent patetisk.

Stå på Toini!. Du er den beste, - og vi som er dårligere enn deg skal ortsette med å gjøre deg bedre: Strokes når du fortjener det, og forbedringsforlsag når DET er på sin plass.
Toini B.
Tusen takk skal du ha Andre.
Den beste er jeg nok ikke,men takk for innlegget ditt. Mye bra der!

Jeg syns ikke den kritikken jeg kom med var så spesielt fæl heller og som jeg skrev til Espen A, så ser jeg ikke på foto.no som en koseside, men kritikkside som jeg har lært mye av. Og jeg har ikke lært noe ved å bare få positiv kritikk.
Jeg har fått mye konstruktiv og lærerik kritikk. Noen ganger blitt slakta. Men jeg har også lært mye.
Og jeg ønsker ihvertfall å prøve å gi konstruktiv kritikk tilbake. Ihvertfall er jeg ærlig og sier det jeg mener.
Men jeg har lite til overs for negative kommentarer som kommer i kjølevannet av kommentarer og kritikk man har gitt . Ihvertfall når det virker som en eller annen form for dårlig hevn. Sånt synes jeg er barnslig.

Men nå går jeg meg en tur og kobler av dotten.




:-)

Paul K.
For noen øyne. Et blikk som holder deg på plass. Akkurat passe kontrast og bildet fremstår behagelig å se på. Liker at det er ekstra mye kontrast på øynene. Klarer ikke å slippe de.

Nå har jeg gjort noe som jeg sjelden gjør; lese andres kommentarer og kritikker før jeg gir kommentar eller kritikk selv. Grunnen var selvsagt ditt eget innlegg ang. mottatt e-post som lå og fristet til lesning når jeg skulle begynne å skrive selv. Da ble det til at jeg leste alle kommentarene.

For å begynne i en ende: Du har allerede sagt at du la ut bildet for å få enkelte ting bekrefta eller avkrefta. Speilingen av øyet er allerede nevnt og overgangen fra hår til panne kunne vært bedre, men det er en ting til jeg lurer på og ikke klarer å plassere helt.

Fokus er på anskiktet, og det fremstår skarpt. Så kommer hårtuppene som er forholdsvis uskarpe. Og så... kommer armene som (ser det ut som) har en lenger avstand fra ''filmplanet'', og de er skarpere enn hårtuppene. Hmmm?

Har også vært og kikket på de andre bildene dine. Mye bra arbeid. Du er dyktig.
Paal A.
Drit i Espen Andreassen, oppgulpet er det han som kommer med i denne samenhengen. Trist at enkelte fortsetter diskusjonen på privat mail og ikke tør å si hva de mener offentlig.

Bildet er lekkert, og holder som vanlig din høye staandard. Syns det er litt lyst men ser det på Powebooken så det er ikke godt å si om jeg ser det riktig. Ville vært litt tøffere i beskjæringen oppe. Kuttet rett over øynene.
Toini B.
Takk for din kommentar, Paul.
Bra du nevner det med armene, for jeg så det selv også etter at jeg hadde lagt det ut.
Men det er heldigvis bare på den lille filen:-)
Jeg skarpet opp bildet helt til sist oppå et nytt lag. Og så visket jeg ut på kroppen og lot øynene være. Men jeg har nok oversett armene og ikke visket bort usm'n der.

Nå må jeg komme meg ut.
Takk!

:)
Toini B.
Søren a. Nå kom du imellom Paal. Kommer meg aldri ut, hehe. Men du har et sinnsykt bra poeng. Prøvde forskjellige kutt, men aldri så langt ned og ser at det kan funke kjempebra. Takk:-))) Ble glad nå!

Dag T.
Veldig tøft blikk og kontraster, men jeg savner noe i nedre del av bildet. Konturene av skuldre og overkroppen forsvinner litt for mye.
Thore A.
En liten ting som irriterer meg litt ved dette bildet, våger å komme med kritikken selv om jeg leser lengre oppe at du ikke tåler kritikk...;-)
Jeg synes måten håret dekker brystene hennes blir litt kunstig - litt sånn: Må dekke til litt for at ingen skal bli støtt, liksom. Misforstå meg rett - er ikke ute etter å se mer. Jeg ville kanskje beskjært bildet like over brystene for å bevare litt av mystikken. Tror bildet ville virke mindre kunstig da.
Men ellers synes jeg det er strålende...
Merethe W.
Dette bildet har jeg intet å utsette på. Synes du har tatt riktige valg på alle måter - beskjæring, nivåer, skarphetsdybde, utviskethet osv. (hvis det er noe som heter ''utviskethet'':) Bra portrett i Toini-kvalitet.
Trond H.
gulp, for et blikk!!!!

Rett og slett lekkert, klarer egentlig ikkje å si så mykje meir... Å få et portrett med så fantastisk blikk hos modellen, jøss vet ikkje heilt kva eg skal si...

MVH TH
Kent G.
Syntes bildet var fantastisk stilig, øynene slipper ikke taket lissom... Kunne tenkt meg en ver. etter forslaget til P.A ang. kutting rett over øynene.
Hvitheten fremhever øynene sinnsykt bra, speilingen måtte jeg se nøye etter, og har ingenting å utsette på det.

Strålende!!!!

Hilsen KEnt
Grethe B.
Må bare (sent dessverre) si meg enig med alt over. Flott bilde med et intens skarpt blikk. Godt gjort og få gutta til ikke å feste blikket lengre ned;-)
Liker dine *hvite* fjes! Stilig!!!

mvh
gt
Lars Harald J.
Synes bildet var veldig bra og gi beng i Espen Andreassen. Ok?

Lars Harald ;)
Tarjei Ekenes K.
dette er et fett bilde!

som jeg sa da du viste meg det først,
ville jeg kuttet litt mer på toppen,
for å få kontakt rett på øynene,
og ikke luggen/helheten.

jeg synes du tar mange fete bilder, toini,
har fine teknikker og komposisjoner.

tror også du har sjarmert endel av gutta her på dotten,
selv om det kanskje ikke var meningen...:-D
får håpe de tør være ærlige alltid!

det viktigste er jo faktisk at alle tør være dønn ærlige
med alt de mener om alle bilder. men både bra og dårlig!!

alle må ha sjansen til å kunne si noe feil
av og til også, uten å bli slaktet for alltid etterpå

dette er et følsomt forum.

synes ikke hevnaksjoner er noe særlig,
hvis man er negativ,
hvis man er positiv tilbake blir man kanskje venner igjen?

det gjelder å gå litt imot seg selv
og være hyggelig når man burde vært sint.

alle har opp og ned dager.

:-D ! son tarjeiav !

Rune Edvin H.
Fin kombinasjon av pent og søtt.
Rune
Lars A.
Knallbra bilde!

Mvh LA
Jonas L.
Lekkert arbeide!
mvh JL
Avsluttet .
hehe nå måtte jeg le..at det går ann å bli så barnslig som dere...skulle ikke tro det var voksne folk...
Men uansett, bildet var råbra!!:) Er enig med Pål, at bildet hadde blitt dødskult med en tøffere beskjering på toppen. men du har din egen stil Toini, VELDIG Veldig mye bra! Til stor inspirasjon til bl.a meg:)
Ole Marius F.
Utrolig bra!
Liker hvordan øynene fanger oppmerksomheten.

Mvh. Ole Marius
Arne S.
Motivet i motivet her ligger fra munnen og opp. Håret til venstre og oppe til høyre danner en fin form og rammer inn blikket på en elegant måte.

Bildet under munnen er for kulisser å regne. Jeg tror bildet kunne hevet seg ved å beskjære like over brystvortene. Nå virker det som håret er lagt pent og pyntelig over brystene for å oppnå en tilsiktet hensikt. Dette forstyrrer hovedmotivet, over munnen.

De to delene av bildet harmonerer ikke hundre prosent. Det kan komme av at blikket er skarpet svært mye opp i forhold til resten. Jobbing i photoshop er spennende og gir ubegrensede muligheter. Samtidig er det hårfine grenser. Bildet kan lett gli over til det ''unaturlige''. I noen tilfeller aner vi det mer enn vi ser det, som her.

Dette er svært pirkete, Toini. Men du befinner deg på et nivå hvor all kritikk blir for pirk å regne.

:)

Carsten A.
Skikkelig bra - men jeg er nok enig med Arne S. om at den nevnte beskjæring ville være en vinning for bildet!

MVH CA
Inge-Martin F.
Eg synes dette er eit av dei peneste potretene eg har sett på''foto doten'',men det er augene her som er det virkele bærende element,og elementer som støtter opp om det elemente som hår,nese,hake og hals.
Forslaget til Arne ang. kutt absolut ikkje dumt men eit eller annet må du hatt tenkt på sjølv og her,du har duset skarpheten og tonet ut skygger og på det mørke håret.
Det er og noke rart ved brøstet nede til høgre kant,der ser det ut som om det kan være eit parti der som går frå brøstet og opp til armhulen og armen som er speilvent av venstre side og kunne hat ein bedre overgang.
(men dette er ein del av bilde som bokstavele talt ikkje
er så iøynefallende som ansiktet synes eg :-)

Mvh. I.M.F
Avsluttet .
fett! fantastiske øyne du har god kontakt med :)
Toini B.
Takker for de siste kommentarene.
Jeg kunne sikkert gjort både det ene og det andre og jeg skjønner tankene deres, Thore og Arne. Legger ut noe andre varianter etterhvert.

:-)
Pål S.
Skikkelig bra dette her! Nydelig utrrykk...likte spesielt skarpheten i øynene hennes. Liker den ''hvite'' ideen din!

-pål-
Lars L.
Bra på mange måter. Men jeg synes AS har noen svært gode betrakninger som jeg bifaller.
Avsluttet .
I all hovedsak er dette svært bra. Jeg liker utsnittet, og med det blikket er jeg overhodet ikke forstyrret av en nesten-pupp eller to.

Men jeg synes ansiktet er ørlite lyst; nesa forsvinner akkurat litt for mye, og det er noe rart ved neseroten (høyre side).
Avsluttet .
Hei Toini

Jeg synes bildet er ødelagt når jeg først er oppmerksom på høyre øyet. Det er irriterende at håret ''stopper opp'' over øyet, for så å fortsette på høyresiden av øyet. Jeg synes ikke at du skulle brukt v. øye på h. siden.
Kan vi få se en original-versjon av høyreøyet?

-Trodde egentlig ikke jeg noensinne skulle komme til å si noe sånt om dine bilder...
Jeg klikker alltid inn på dine bilder først på foto.no!

Takk for interessante bilder og noe å strekke seg LAAANGT etter. Stor fan.

Hilsen -Lars-F-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu