~ lengdehopp ~
Bildet inngår i albumet Preposterous movement - This is my ongoing project: Movements that are extremely frozen and a sense of movement in scenes that should be frozen. Senseless?. Yes.
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/2000s
  • FilmtypeDigitalt 500 asa
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger709
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_95398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lars Kristian A.
Dette var glimrende:-)
Avsluttet .
Spenstig komposisjon og bra fart. Hadde kanskje blitt enda bedre om en ikke så bakken; fått mere følelse av svev og luft da, tror jeg. Kutting i bunnen er herved foreslått!
André M.
Takker!. Njei... Vurderte det med bakken, og følte at jeg ville ha den med ettersom det er en hoppegrop. Smak og behag, selvfølgelig :-)
Vibeke P.
Dette var stilig. Hoppegropa må være med. Gode farger og bra svev. Synes hopperen ser meget avslappet ut!? Ansiktet blir litt mørkt når modellen har hatt.
Digger komposisjonen din her.
Det som er et lite problem med deg er at jeg aldri vet når du trikser og mikser i PS. (kompliment!) Har du gjort det her?

Vibeke : )
André M.
He, he... Takk. Jeg har trikset med lyset (litt i samme gate som på bildet ''Jumpin raw''). Men, opptakssituasjonen er helt reell (jeg ligger halvveis i hoppegropa). Jeg har mørknet himmelen og lysnet opp jenta. Ja, hun kjøpte seg en sort solskjerm her om dagen, og det er ikke lett å få nok lys i ansiktet på bildene da, nei.
Toini B.
hehe;)
Funker greit denne. Fin bevegelse. Kompen er fin nå, men tror følelsen av at hun er høøøøØyt i lufta vil bli forsterket hvis du kapper nederst.
Ville muligens prøvd å lysne hudtonene på jenta noe?


:)
Avsluttet .
ok bilde





sties!
Geir D.
Tøft bilde, men du har bare ''nesten'' vært flink nok i Phptoshop. Det er vanskelig å lyse opp et definert område uten å få skjemmende kanter. Men som sagt så likte jeg bildet!!

;o)

Geir
André M.
U got me, Geir :-)
Thorfinn B.
egentlig fartsfullt og greit bilde dette. Har du ikke innebygd blits på D70'n din André..? Hvorfor 500 iso og 1/2000 sek. Litt lengere lukkertid og en utfyllingsblits kunne fått frem mer bevegelse. Dog, det ville jo blitt et annet bilde, men den fungerer bra som den er også takket være skråstilt froskeperspektiv.

thorfinn
André M.
Ser poenget ditt, Thorfinn. Kan helt klart bli kult med bevegelsesuskarphet og delvis frysing ved hjelp av blitz.

Syntes imidlertid det var morsomt med total frysning også. Gir en litt surrealistisk følelse, liksom.

Jeg takker alle sammen for innspill og konstruktive endringsforslag :-)
Inge-Martin F.
Flott komp og linjer,illustrere godt att ho hopper lankt og høgt.
Flott lys på jenta.
Mvh. I.M.F
Caroline L.
Flott fangst.

Caroline
Fred S.
Et lavt standpunkt, blå himmel spettet med hvite skyer og ei sprek datter har gitt deg maksimal uttelling her. Spenstig bilde !

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu