Horses Eye I
Bildet inngår i albumet Hester - Like ved der jeg bor er det et flott sted i vannkanten som heter Hesteberget. Og det med rette. Finest er de når det regner. Jeg har lyst til å se hester på en annen måte enn det som er vanlig.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_95626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Fint bilde av oyet til den hesten! i like it:) ser ut som den graater da! hehe! ble ganske fint egentlig... great picture
Elisabeth W.

Fint utsnitt, og jeg gleder meg til resten - du har latt bildet være det første i en serie 'Hester'. Hestebildene dine fra tidligere, bl.a. de våte hestene, ligger ikke under denne serien, men passer også til beskrivelser 'se hester på en annen måte enn det som er vanlig', gjør de ikke? Du har noen landskapsbilder fra Hesteberget, uten at det er innlysende for meg at stedet har dette navnet 'med rette', men det finnes vel hester der, da.

-- Elisabeth
Tom B.

Du har helt rett Elisabeth, men hvordan flytter man et bilde fra en serie til en annen ? (døh).
En av årsakene til denne serien er at de bildene med våte hester som du nevner ( i hverfall et par av de) er blant mine favoritter, men filene er så små (gammelt lite kamera). Derfor har jeg ventet på at hestene på Hesteberget skal komme ut igjen og det skal regne litt. Jeg lagde regnfrakk til kamerat i dag (Rema pose med hull i) og gikk av gårde, men regnet uteble (kan du tro det med den sommer'n her??).
Vel, jeg er sikker på at det blir mer regn i sommer, og hesten er jo alltid der...
TomB,
Elisabeth W.

Flytting av bilder fra en serie til en annen: Uten at jeg har prøvd her og nå, foreslår jeg at du går inn på bildet ditt og velger ''Rediger'' - like under bildet, til høyre for ''Legg til ny versjon''. Da skulle du kunne gjøre et nytt serievalg.

-- Elisabeth
Øyvind A.

Bra bilde. Fint utsnitt/ flatebruk.
Ø.
John G.

Fint utsnitt, Tom, men mangler litt snert, som sikkert kommer ved litt våtere vær.
Den ser ut til å være litt lei seg. Ser en tåre på kinnet :-)

Gå inn på mine bilder og deretter MINE SERIER og slett de andre hestebildene fra serien Landscapes. Deretter redigerer du de samme bildene inn i denne nye serien, Hester.
John :-)
Inger-Lise S.

Vakkert,rett og slett.Stilig utsnitt.Et av de beste hesteportrett jeg har sett.
Ja,på Hesteberget er det hester Elisabeth.Men det er også en vakker plass med svaberg m.mer.
Et flott bilde dette Tom!

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Hei du!

Takk for titten inne hos meg!
Likte dette bildet her, og når vi er inne på stemningsfullt kan det se ut som om hesten gråter. Flotte farger og utsnitt!!

Mvh Laila
André M.

Herlig trangt utsnitt og fin flatebruk. ''Tåren'' gir en liten fortelling... ''Snert'' er nevnt: Hva med å skarpe opp øyevipper (heter det øyevipper på hest?) og skarpe opp selve linsen på hestens øye?.

Liker bildet, men som John, savner jeg litt snert.
Lars L.

Jeg må vel si meg enig med AM som savner litt snert. Du er glad i farger, og sånn sett mangler denne gampen et sikkelig regnskyll for å få opp fargemettningen.
Tom B.

Enig med dere som ønsker mer snert ja. Man ser tydelig forskjellen fra ''wet horse''. Regn ser ikke ut til å bli et problem i sommer, og jeg er på Hesteberget minst et par ganger i uka....
TomB.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu