Midnattsol
Bildet er tatt for noen dager siden. Fikk en liten prikk på det men men. Bildet er ikke fargemanipulert. Sånn var det denne natten.
Utstyr
  • Hp635
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97578} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn S.

En fin, men høyst ordinær midtnattsol. Skulle gjerne sett noen siluetter i forgrunnen eller en båt på vannet. Slikt det blir det ikke spesielt spennende.

TS
Torbjørn B.

Vel. Båter på vannet har man jo sett nok av spør du meg. Satt selv i en båt da jeg tok bildet. Ville bare vise det spesielle lysforholdet her oppe i nordnorge. Hva man legger i et bilde kan jo være en smaks sak. Og selv om det ikke ble spennende nok for deg kan det jo være at andre syns det motsatte. Så det tar jeg ikke så tunkt. Vil gjerne ha kommentarer om selve bildet.. Skarpheten, lysforhold, og hva man kunne gjort anderledes i stede for sånne komentarer.
Hans Petter N.

Enig med Sæle her. Og å legge et hovedmotiv i forgrunnen er vel nettopp det du spør etter for at neste bilde i samme kategori kan bli bedre?
Bildet er ikke stygt/dårlig, men skiller seg ikke spesielt ut.

At du selv oppfatter bildet spennende/unikt/whatever er en følelse jeg kjenner igjen når man tar et bilde av noe for første gang.

Og den kritikken du får her skal du absolutt ikke ta tungt enten den er negativ eller positiv, du bør heller prøve å lære av den.

Stå på, HP
Torbjørn B.

mye av kritikken som blir lagt inn er kompis kritikk som jeg må ha meg frabet for. Heldigvis annerledes i andre grupper. Men sef tåler jeg kritikk jeg også.
Roger V.

Du skriver at du ønsker kommentarer om lysforhold, skarphet,osv. Skal ikke på noen slags måte belære andre, men jeg har selv jaktet på midnattsola i sommer (vel og merke de få gangene den har vist seg).

Jeg tok noen skudd da det var et lavt skydekke rundt sola. Fikk en utrolig fin effekt i skyene av det. Prøver å se det for med på dette bilde, og har du og hatt litt skyer hadde det løftet bildet betraktelig.

Bildet er etter mitt syn helt ok, skarp er det, men jeg ville nok kuttet litt i himmelen, ville heller ikke plassert sola midt i bildeflaten
Hans Petter N.

Jeg har sett litt på innleggene på de andre bildene dine og du tåler åpenbart kun positiv kritikk. Og folk er ikke kompiser selv om de deler oppfatning om noe. Eller er det så at Vagle nå er _din_ kompis fordi han skryter av bildet ditt?

Du bør kanskje ikke se på innleggene som kritikk, men råd om hvordan du kan forbedre bildene dine.

Stå på, HP

Roger V.

Jeg har ingen kameratslig tilknytning til denne fotografen.

Hans Petter N.

Vagle: Som jeg tenkte, like lite som jeg er kompis med Sæle.
Håper ikke jeg fornærmet noen ved å bruke et slikt eksempel.

HP
Torbjørn B.

Du skjønte åpenbart ikke hva jeg mener og gjør en liten ting om til noe kjempestort.
Men jeg tåler kritikk så lenge kritikken er konstruktiv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu