Sommerkveld
Utstyr
  • D1x
  • 80-400 VR
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99132} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Jan R O.
Utvilsomt et orginalt sommerkveld bilde der kveldssola skinner på noen dame(?)legger. Men jeg faller ikke helt for bildet, fordi jeg ikke skjønner budskapet dersom det er noe. Synes heller hele dama burde vært med, kanskje med utsikt mot havet. Synes også det mangler ''noe'' på venstre side. Nå vil mange sikkert synes dette er orginalt og flott, men for meg fungerer det ikke.
Hilsen Jan
Avsluttet .
Vel, jeg synes dette er et flott bilde. Synes det ser greit ut slik det er. Litt synd det er litt blast på venstresiden.
Kent L.
du har fått mye ut av lite her. Skarpt og fine naturlige farger. Bra jobba
Helge A.
Jeg skjønner heller ikke hele budskapet, men det er nå et fint bilde likevel.

helge
Ingebjørg H.
Hvorfor må vi lete etter budskap? Det finnes mange gode bilder uten noe budskap. Jeg for min del synes vinkelen var artig, de bare føttene i sommergresset viser temperaturen, og lyset er kjempefint! Dessuten ligger han jo for hennes føtter...
Klart og robust bilde.
Sommarøya?
Mvh
Ingebjørg
Rune L.
Meget pen komposisjon. Ser ut til og fungere optimalt. Helt perfekt steming etter min mening. Ser behagelig ut og stå der barføtter og bare nyte sommernatten.

R
Eli L.
For meg har dette bildet masse innhold, nemlig en hel, herlig sommerkveld, noe tyngde i innooldet er det ikke, men det trenger det heller ikke å være. Bildet gir en gooood følelse! Det eneste som ødelegger her er at det ser ut som hun har gåsehud og da fryser jeg litt.
Bjørn J.
Takk for kommentarer alle sammen!
Noe budskap har ikke bildet, og det skal det heller ikke ha. Jeg har rett og slett prøvd å formidle en stemning eller en følelse, en deilig sommerkveld ved havet. Kanskje litt utradisjonelt utsnitt, andre vil kanskje latt modellen sitte på gresset og se drømmende utover havet. Men denne varienten fungerer tydeligvis også.
Kjetil N.
Synes dette var virkelig flott, lyset er særdeles vakkert.

Skjønner ikke at man må lete etter et budskap i alle bilder... Bildet holder i massevis alene.
Kristian S.
Tror litt kutting øverst hadde gjort mirakler. En god ide.

KES
Erlend J.
Hei Bjørn, synes dette formidler sommerstemning slik du prøver på. fine fargetoner og stilig opptaksvinkel. et lys som formidler varme selv om det imidlertid ser ut til at modellen fryser. (gåsehud??)

Erlend.
Stig B.
Gir fin sommerkveldstemning. Fine farger, fine konturer. Synes ikke det er blasse farger, det er litt sånn disig nå ved kysten, så fargene blir sånn.

Mvh Stig
Tor-Ståle H.
Hå-Ja ..
Venche J.
Likte det. Ikke noe å diskutere. :)

Wenche.
Atle E.
Hei
Er det Håja vi ser i bakgrunnen og bildet tatt på Sommarøya?

Atle
Bjørn J.
Atle E: Ja, det er Håjas karakteristiske profil vi ser, men bildet er tatt på Hillesøya, ikke på Sommarøya.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu