Utstyr
  • Holga 120 CFN
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKodak TRI-X HC-110
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_991972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar O.

En godt fanget situasjon av paret som er opptatt med" sleikingen," helt uanfektet av de rundt seg, det er de som tilfører bilde mening.
Vil også si at forgrunden og den lange trappen gir god dybde til bilde..den skjeve stillingen,+++. Nok en holga klassiker igjen Roger.

Ivar.
Avsluttet .

Mye bra er sagt i kommentaren før meg her:) i tillegg liker jeg kompoisjonen med forgrunnen og trappetrinnene, dvs linjeføringen som setter fokus på paret/hovedinnholdet. Skjevheten bygger opp under følelsen av et ellers litt stresset gateliv med et rolig midtpunkt:)
Avsluttet .

Greit nok med disse kullt kameraer. Ungdommer kan bryte alle regler, men veteraner bør ha et bevisst forhold til komposisjonsregler! Hvorfor er ikke paret i det gyldne snitt? - på høyre side er det ingenting. Synes ikke komposisjonen holder mål, uansett kamera, sorry:-) Håper du ikke blir vippet av pinnen av min krtiske kommentar! -Kanskje det er av mangel av forståelse eller uvitenhet for Lomo filosofien?

SES
Roger H.

Takk så mye for inspirerende kommentarer Ivar og Kjell. Setter pris på det.
Neida Stein Erik, jeg blir ikke vippet av pinnen. Setter pris på negativ kommentar også, det er givende. Du nevner det gyldne snitt, der er jeg ikke så nøye i det hele tatt. Om alle skulle tenke i de baner så ville det vel bli mye kjedelig fotografi tror jeg. Så derfor bryr jeg meg lite om komposisjonsregler. Her har jeg ikke sett i søkeren når jeg tok bildet, bare løftet Holgaen i hodehøyde. Gjør ofte det.
Ikke ofte jeg lager "pene" bilder og det fortsetter jeg vel med, tror jeg.

Takk igjen til dere tre.
Torild H.

Ei byens trapp kan vera ein fast treffstad for eit kjærestepar. Bare gjetning: Gjensyndsgleda stor og ser ut til å vara ved her, ensar ikkje forbipasserande, eller om noen kjem ut døra og snart er på vei ned trappa.
Trapp og gelender er sterke linjer og gir retning, samt den åpne nedre venstre side gir nødvendig luft til bildet; fungerer fint for meg.
Avsluttet .

Hei Roger
Du treffer meg her. Unntaket som viser at vi er i 2013/14; godt nyttår forresten:), er paret som står og kliner. Det ble ikke gjort tidligere, begynte vel på 90-tallet engang. Å stå å kline inne på Rema 1000 synes jeg veldig lite om. Derfor føler jeg ikke noe ekte, ekte kjærlighet. Jeg tenker, "ja de skal bare vise seg frem for oss". Jeg går ikke på den, jeg tror dem ikke.
Nok om det:)
Jeg synes bildet er fortreffelig i all sin enkelhet. Utrolig at du klarer å få så god dybdefølelse i bilde her, som jo kan være vanskelig nok med slike kvadratiske bilder.
Skjevheten er beroligende og tonene i bildet er perfekt.
Jaja, de får bare kline ivei. Så får vi motiver:)

Bra truffet.
mvh arild
Roger H.

Takk for at det fungerer Torild. Det var jo deg og bildene dine som fikk meg til å kjøpe en Holga. Er veldig glad for det.
Hei Arild, takk for at du så bildet og la inn en kommentar.
Takk igjen for at dere to fikk noe ut av bildet.
Godt Nytt År.
Torild H.

...det visste eg ikkje, takk for at du nevner det. Holga er såvisst eit artig kamera!
Torbjørn V.

Treffer meg midt i magen. Herlig "italian feeling" her. Personlig syns jeg at regler er til for å brytes - og du gjør det på en god måte her. Det er ikke alle holgabilder som er severdige - men det er definitivt dette!

Mvh Toby;-)
Roger H.

Takker så mye Torbjørn. Setter pris på at du ser og kommenterer tidligere bilder. Jeg trives mer og mer med Holgaen og liker jo å jobbe med film i kameraet:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu