Nanhu park
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_991982} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Øyvind L.

Synes det var et flott bilde dette,god dybde,litt spennende og pent med palmene .
Vet ikke om jeg ser rett men ikke enig med deg å komprimere så mye,her er antagelig bare 80Kb.
Jostein S.

Hei
Fantastisk flott
Nydelig komp.
Flott med lyset på plamene og speilingen
Jostein
Avsluttet .

Fin stemning i nattens lys.
Jeg likte de samsvarende linjene innover i bildet og speilingene som bringer liv og bevegelse i flaten.
En idyllisk aften velegnet for et romantisk stevnemøte.
Jan G.

Hei Knut, her ville jeg nok ha beskåret litt i venstre kant, slik at det bare blir ett lys å forholde seg til. På min skjerm ser det ut for at det er mye støy i himmelen og skarpheten i palmene er ikke så imponerende. Men det er spennende med perspektivet i de opplyste palmene og lysstripene langs vannet/kanalen. Kunne vært interessant å vite hvilket kamera du benytter. Er det en telefon?
Mvh Jan
Knut B.

Jan det var dette min far aldre ble ening med seg selv om Han lurte på om hva som var best en eller to stolper med lys som ser ut som seil. Etter et par timer studering sa han. Begge deler er like rett.
Knut B.

Det er ikke et en telefon, det er et Nikon Coolpix tror det var en 5900 mer er ikke sikker, har det ikke lenger.
Avsluttet .

Hei
Et klassisk bilde. Øye følger den gule linjen inn i bilde og noe må med på venstre side for å skape balanse i bilde. Men jeg synes det blir for mye som ikke gir bilde noe i venstre side og ville kuttet 1/7 del av bilde. Flott eksponert
Anne Ø.

Lekkert dette, flott lys, herlige farger og god dybde. Eksotisk.
Eirik B.

Et bilde med, for meg, god og eksotisk atmosfære. Her bidrar det flotte lyset på palmebladene mye for stemningen. Den rødgule linjen innover synes jeg fargemessig komplimenterer de grønne palmebladene. Ellers veldig god dybde synes jeg.

Jeg stusser litt over kutt av øverste del av en av de nærmeste palmene- men du har kanskje gjort et bevisst valg her.

Ser der har vært en liten diskusjon om hvorvidt begge lyskildene i venstre kant bør være med eller ikke. Jeg tror i alle fall at JEG hadde valgt å beholde begge to, fordi rekken med lys og palmetrær på høyre side er ganske dominerende og mest mulig motvekt.

Det er flotte lysspeilinger på vannet, og lysspeilingene på venstre side tror jeg er viktig for balansen i bildet. Lysspeilingene av palmene fortjener kanskje å komme enda bedre fram, for de er flotte, men forsvinner litt i alt det andre lyset på høyre side. Kanskje et digitalt etterbehandlingsverktøy kunne være til hjelp om du selv skulle ønske å gjøre noe med dette?!

Jeg ser av EXIF- infoen at du har fått 1/4 sek lukkertid, så det ser ut som du har vært veldig stødig på hånden- hvis du ikke har brukt en eller annen form for stativ?!

Teknisk sett har bildet ellers, etter min mening, noen svakheter som jeg tipper kommer av utstyrsbegrensninger samt vanskelige lysforhold. Det er for eksempel en del støy i enkelte deler av bildet. Særlig nederst på himmelen i bildets venstre del samt mellom palmestammene. I tillegg ser deler av palmestammene for meg ut til å være utbrent.

Men alt i alt et veldig ålreit bilde, der komposisjon er bærebjelken.

Mvh
Eirik
Eirik B.

Det hadde visst sneket seg inn en trykkfeil.

Det skulle i tredje avsnitt stå: "... fordi rekken med lys og palmetrær på høyre side er ganske dominerende og TRENGER mest mulig motvekt."

Knut B.

Eirik det er helt riktif at jeg har brukt stativ. en anne ting kan også nevnes at under broa, som deler palmealeen i to, er et kraftige lys om lyser opp smogen på det punktet. Dette gjår at palmeme på andre siden bli noe uklare.

For orden skuyld kan jeg si at vannet er også temelig grått, og se til om dagen. Og praken ligger rundt Nanhu lake og det du ser her er to moleer med en bro mellom som krysser vatnet. Denne lyssetnigne som de hadde laget til dette året var gjort i forbindelse med åpningen av China/Asia Expo 2004.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu