Sofi
min datter Sofi, 5 år:))
Bildet inngår i albumet portrett -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_992206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jørgen S.
+1
Feiende flott. Interessant uttrykk og smakfull etterbehandling.
Morten W.
+1
Det her er det så klasse over at jeg finner ikke på noe annet å skrive.
Knut Georg F.
+1
Et utsøkt portrett, men for meg krasjer det litt med ramma.
Mvh Knut
Natalia P.
+2
takk for deres tilbakemeldinger. her på bildet er min datter- Sofi, som er 5 år. Det er umilig å si til henne hvordan hun bør posere...alt er slik at hun mener blir best:)) hehe
Jostein S.
+1
Hei
Yndig og søtt!
VAKKERT
Jostein
Anne Ø.
+1
Noe så vakkert og du er dyktig !!!
Walter S.
+2
Til vanlig så kan jeg styre min begeistring for slike forseggjorte rammer som denne, på et fotografi.

Denne her virker (på meg...!) nesten slik at rammen opphøyer jenta til en slags helgen-skikkelse, nettopp fordi rammen er såpass utpreget gammelmodig, og også fordi bildet ser ut til å ha en slags patina. Den slags patina som man ser på eldgamle oljemalerier, hvor fernissen i løpet av noen hundre år har mørknet og tilfører bildet et skjær av rav eller gjennomsiktig brun siena.

Når det er sagt så er det noen positive sider ved rammen også. Det første som slår meg, er at rammens mønster tas opp i kjolestoffet hvor de to mønstrene tilsammen lager en slags harmoni. Også bakgrunnen (den nedre og mørke delen) har et lignende mønster-spill som rammen har. Og alle delene glir naturlig inn i hverandre p.g.a. det.

Gratulerer, Natalia, du har kurert min aversjon mot slike rammer, fordi fordelene (positive opplevelser) er større enn min opprinnelig aversjon!

:o)

Du er særdeles dyktig til å skildre hver person i "sitt lille univers" som står i stil til personen / personligheten du avbilder. Dyktig (klassisk) lyssetting og harmoni i farger skinner av dine bilder. Vakkert bilde, harmoniske farger og nydelig lys. Flott håndtverk!

Mvh,
Walter
Christer O.

Ei nydelig datter. En kreativ og artig redigering. Jeg synes Walter har gitt en veldig god beskrivelse til dette bildet og jeg henger meg på han. Du er utrolig dyktig. Det er en stor inspirasjon å bla i galleriet ditt :)
Natalia P.
+1
tusen takk til dere..og personlig "takk" til Walter for en laaaang og detaljert tilbakemelding:)).rart at jeg fikk å lese siste kommentarene akkurat nå (takk gjen til Christer - det kom @ :)..slik at nettopp tenkte meg om kanskje jeg er ikke "på plass" her på foto.no med sine portretter..og at jeg er ikke så flink med å kommentere andre fotografer...og føler meg uhøflig på grunn av det..og masse til...mmmm..
nå går jeg å betale medlemskap til neste år:)) takk. vi ses:)

Hilsen, Natalia
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu