Fjellrev (serie)
Jeg var heldig nok til å få en morgen sist høst med denne fjellreven og dens kullkompis, og har lagt ut noen bilder fra dette møtet før.

Tre varianter over samme tema - hvilket fungerer best?
Jeg liker originalen best av disse, selv om lyset er bedre på de to andre. Synspunkter?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_992344} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Walter S.

Som total amatør når det gjelder natur- og dyre-foto, så må jeg jo innrømme (bl.a. min totale uvitenhet om dyret og temaet forøvrig) at versjon #3 er - for meg - den mest sjarmerende. Også glimtet i øyene i versjon 2 er herlig å se på!

Men, det er fordi jeg ikke har den tyngden som visse andre natur-fotografer har, som antageligvis vektlegger helt andre ting.

Sjarmtroll i revepels...?
:o)

Mvh,
Walter


Bernt Ø.

Takk for rask og hyggelig tilbakemelding, Walter. Du er enig med kona m -( og de fleste andre, tipper jeg;-). Dette er smak og behag, men for meg ble org mest det jeg hadde ønsket meg i forkant...

Mvh,
Bernt
Torgeir M.

Meget god kvalitet på alle tre versjoner, men jeg er enig i din vurdering om at originalen fremstår som den beste. Magisk lys i V2, " benkuttet" trekker noe ned her. Flott positur i V3 kanskje noe trangt i toppen. Uansett er dette topp levert fra deg igjen.


Mvh

Torgeir M
Harald N.

Flott serie dette Berent, stiller i sane gruppe som Walter når det gjeld dyrefoto, men dette må da vere flott!

Mvh Harald
Sissel Kleivdal H.

Nydelig presentasjon av fjellreven,i alle versjoner.Flott å se dens forskjellige positurer mot en rolig bakgrunn i fine fargevalører. Synes lyset i #2 er spennende.

Mvh
Sissel
Svein V.

V3 er heilt - ja, som Walter seier - sjarmerande. Topp bilete! Makan til lur rev! Og lyset er så vakkert! Dei to andre bileta er også svært gode. Eg forstår også din preferanse for originalen, så roleg og naturleg gjengitt!
Geir F.

Nydelige bilder av fjellreven. Selv om kanskje motivet var mest spennende i versjon 2 og 3 synes jeg versjon 1 var absolutt best både i forhold til skarpet, bakgrunn og komposisjon. Imidlertid 3 flotte bilder.
mvh Geir
Knut Aage D.

Vakker serie Bernt! Liker godt eksponeringen og dof!
Tor Inge O.

Utrolig flott der orginalen blir min favoritt. Bra at utsettingen av fjellreven på Dovrefjell ble såpass vellykket.
Avsluttet .

Tre veldig flotte bilder av fjellreven.
På grunn av lyset, det lure reveblikket, tungebevegelsen, ståsted, vinkelen og "ryggskytingen" (som en katt) tror jeg at jeg må holde en knapp på v3.
Solvår B.

Rett og slett nydelig. Her er det bare å nyte.
: ) Solvår
Pål B.

Flott dette! Magisk stemning i bildene, selv med litt forskjellig lys i alle versjonene. Holder en knapp på orginalen, selv om alle tre er veldig fine:) Ser ut som det er en del støy på bakgrunnen? Om en skal pirke på noe:-)

Pål
Trond T.

Tre flotte bildet som det er vanskelig å velge i mellom. Men går for orginalen.
Mvh trond
Dag Tore ..

Her presenterer du en vakker bildeserie fra fjellrevens rike!Mener at alle bildene holder en god teknisk kvalitet!Likte miljøet,lyset og kameravinklen! Godt jobbet;Bernt / God fotohelg / DAG
Bjørn Åge O.

Flott serie av fjellreven der v2 falt best i smak for meg, hvis en måtte velge
Svein R J.

Tre flotte bilder av fjellreven der v3 blir for meg det mest spesielle og derfor en klar vinner i mine øyne.V2 herligt blikk,orginal flott portrett.Men som sagt alle 3 er jo bare nydelige :-)


Mvh Svein
Frode L.

Hei.

Nok en vakker serie fra fjellreven, har sett på dem flere ganger, henger meg på Svein Raymond sin kommentar og går for v3.

Frode.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu