På plass før sola. Søndag morgen - 4
Min siste posisjon før solen kom opp over hustakene i Fredrikstad og jeg pakker ned kamera, slår sammen stativet og rusler fornøyd hjem med et velfylt minnekort i lommen ...
Tar med versjon 2 som viser en enslig "råkjører" av en syklist i det han bærer ned på meg med øyne nede i asfalten eller på forhjulet (det var mye strø-singel på promenaden). Han trodde nok at han var alene ute i byen denne søndagsmorgen. Jeg så overraskelsen i ansiktet hans da han oppdaget mitt stativ midt i banen og han vrengte unna sykkelen så grusen (strøsand) sprutet...
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetStativ, ISO 100 og 3 eksponeringer
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_992491} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Originalen:
Vakkert! :)
Flott struktur og dybde i stenene i forgrunnen.
Det er fint med buskene med rødt løv som er som et dekorativt og lunt "teppe" mellom bygningen og benkene som står der ledige og "venter" på at noen skal sette seg der. Det er fint med adventsstjernene som henger i vinduene, og refleksjonene i vinduene. Du har forskjellig type lys med i bildet og du har laget det så vakkert, og jeg forstår godt og er enig i det noen sa om at du er en mester med lys :)
Det er nydelige farger, lys og refleksjoner, og linjer og dybde i bildet. Det er fint med gjerdet som er i fin kontrast til det lyse vannet, og så fint som du har komponert bildet med broen med husene i bakgrunnen der det er luft i mellom takene og undersiden på broen. Det er fint å se på bildet med det vakre lyset og med fuglene som svever i luften og fuglene som er på vannet og ser mot det vakre lyset på himmelen, vannet som har så vakre refleksjoner, og de andre vakre detaljene, og bildet gir en stille og fredelig opplevelse.
Mvh Liv
Avsluttet .

V3 er også nydelig, med rimfrosten, det vakre lyset, fargene og speilingene! :)
V2 er dramatisk og flott laget.
Mvh Liv
Walter S.

Hjertelig takk, Liv - for at du tar deg tid til å skrive ned dine tanker om bildene mine!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu