Kveldslyset
fungerer dette?
Utstyr
  • Canon 10D
  • 17-40L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99289} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anniken S.

Det fungerer for meg. Syntes du har fått en passe dose lys over ansiktet på personen som sitter der og betrakter dagen som er på hell. Hun ser avslappet og naturlig ut. En enkel, men effektfull komposisjon.
Avsluttet .

Enig med Anniken. Skulle jeg pirke på noe, måtte det være den der hvite dingsen med svart kule på som liksom ikke passer sammen med de blå sakene og stenene. Men det er bare pirk, ikke bry deg om det.
Elisabeth J.

trur det kanskje ville fungert litt bedre om øynene til modellen var litt mer vendt mot kameraet. se fremdeles ut av vinduet, men hodet litt mer mot kamera. for meg ser øynene litt ekle ut siden man kun ser det hvite i øyet.
Inga Helene J.

Ja, det fungerer. Enig med Anne Gro i at ''den hvite dingsen'' forstyrrer helhetsinntrykket.

Inga
willy m.

Hei kjempefint bilde dette. fungerer absolutt for meg..modellen ser avslappet og fin ut..den hvite dingsen er nevnt ellers meget fint.. mvh willy
Andre K.

Veldig bra. Ellers som tidligere nevnt
John-Tore G.

Hei. Ser bra ut dette. Jeg synes det funker til tross for at det er litt mørkt. Kunne kanskje vært litt mere lys på den ene foten hennes men alt i alt et flott bilde.
mvh John-Tore
Eskil O.

Meget bra, behagelig lys.

Eskil.
Steinulf L.

Enkelt og fint.
Torbjørn L.

Herlig lys! Elegant komposisjon! :)

mvh

Torbjørn
Ketil M.

Takker så mye for kommentarene, sen den hvite lampen, skal fjerne den!
Kay R.

Hei Ketil...

Et fint komponert bilde dette. God vinkel og fin positur på modellen. Lyset var også meget bra selv om æ skulle sett enda litt mer av det i benpartiet... Uansett et bilde som falt i smak hos mæ. E ikke opptatt av den hvite lampen. For min del skal den bare få stå dær...
Ha en fin natt..

MVH Kay:-)
Tarjei Ekenes K.

flott lys og fin setting

det bak kneet forstyrrer littebitt

:-D ! son tarjeiav !
Fred S.

Synes dette ble både fint og smakfullt: Mildt dagslys gjennom vindu som eneste lyskilde kan gi fine resultater på portretter; som her. Fin naturlig positur på vakker modell, men enig med Tarjei i at saken bak kneet forstyrrer. Da mener jeg ikke den blå flasken, men det med svart kule på.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu