Utstyr
  • M6
  • SUMMARIT 35MM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKodak TRI-X HC-110
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_993070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Fint komponert. Fine linjer, dybde, lys og valører.
Det er fint med mannen på sykkel som er på vei. Hans plassering, samt kanten på veien som fører oss videre til høyre i bildet, får meg til å tenke på hvor han er på vei til, og stemningen som han er i.
Mvh Liv
Henning S. P.
Selve syklisten med de mørke klærne mot den hvite bygningen funker veldig godt. Men jeg er redd jeg ikke helt skjønner resten av bildet. Det ser kanskje ut som du har en mening med de forskjellige vertikale formene, trærne, lyktestolpen, takrenna? Hadde vært interessant å høre hva du selv mente med det.

Henning
Roger H.
Liv. Takker så mye for det du så i bildet.
Henning. Her skulle jeg fotografere trestammen og løvet på bakkwn. I det jeg fant et passende kamerastandpunkt kom det en på sykkel---
Torild H.
Fint utsnitt frå eit bymiljø, for min del som er oppvokst i eit skogfattig område er parker med tre på størrelse med disse noe eg gjerne oppsøker ved eit(stor)bybesøk.
Syklisten er velkommen inn i dette motivet som eit levande element, bra det, og forstyrrer ikkje roen, gitt av dei erverdige trea, og som råder i bildet elles.
Avsluttet .
Utsnitt fra et urbant miljø ja, med dominans av trær også, men allikevel et mangfoldig miljø med detaljer og innhold sammensatt på en slik måte at en føler tilstedeværelsen. Syklisten forsterker inntrykket. Hvis det var tilfeldig, da hadde du flaks Roger:)
Roger H.
Takker så mye Torild og Kjell. Syklisten var nok bare flaks, han kom plutselig og uventet inn i motivet.

Takk igjen til dere fire.
Ivar O.

likte godt asketrærne, fin gammel årgang med løv på bar bakke.Sykkelisten med topplue, hvor er han på vei..
Treet i forgrunnen som sperrer for utsikten rett frem, deler bilde, i to, god dybde på venstresiden. Den store murbygningen bak ligner på et fengsel..Fin diagonal i fortaukanten foran.
Tror ikke det er et beskjært holga bilde. ?
likte bilde godt, Roger.

Roger H.
Takk for kommentar Ivar. Det er fra Akershus festning og det er ikke et beskjært Holga bilde, men hele filmramma til en M6 med 35mm objektiv.
Setter pris på at du likte bildet.
Ivar O.

De er en skøyer de Hebæk?..(har du vært ute å sykla nå igjen)
Roger H.
Så bra så bra Ivar!!
Dette er en stund siden da jeg var så tøff at jeg syklet uten hjelm. Da lærte jeg at hjelm er best. Jeg tryna jo skikkelig.
Utrolig morsomt å få kommentar på profilbildet.
Lever lenge på det------
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu