Tvergastein
Bildet inngår i albumet Picturaday - Bilder fra bloggen:
http://pictureaday.blogspot.com/
Utstyr
  • D800
  • 70-200 f/4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_994318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Geir B.
Hei Thomas.

Er det hytta til Arne Næss vi ser der oppe? I så fall er vel navnet på stedet Tvergastein.
Her har du fått frem på en dramatisk måte hvilke flotte omgivelser hytta ligger i ved foten av Hallingskarvet. Det at fjellet blir mørkere der oppe i høyden øker dramatikken. Enten har du hatt spesielle lysforhold eller så har du lagt på en gradient for å mørkne den øvre delen av bildet.
Jeg finner ikke noe å utsette på dette bildet. Muligens kunne hytta ha vært litt nærmere slik at den kom litt tydeligere frem. På den annen side er det jo et poen å vise hvor liten hytta er i den store naturen, og det har du jo fått frem på en tydelig måte her.

MVH

Geir
Thomas R.
Du har helt rett. Det er selvfølgelig Tvergastein som er riktig tittel her. Det var ganske dramatisk lys den dagen med mørke skyer i kombinasjon med solgløtt. Ingen filter ble brukt under opptaket. Tall for god og oppklarende kommentar!
Geir F.
Hei
Dette var et sjeldent flott bilde. Et flott utsnitt med et dramatisk lys. Den lille hytta fremhever vår mektige natur. Synes du har formidlet dette meget godt. Lyset og komposisjonen minner mye om Ørnulf Opdahl sine vakre naturbilder (litografier og malerier).
mvh Geir
Thomas R.
Takk for hyggelig kommentar!
tony w.
henger meg på resten her.veldig bra bilde.
zoomet du inn på noen av de også så hadde det vært gøy å se de og.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu