Hvor er'n? (serie)
Med kone og barn på weekendtur til svigers ble det endelig en tur i marka - den første på snart to måneder dersom man ser bort fra en tur i elva hjemme etter endene.

Hjorten er var, og det er ikke til å komme fra at mange møter blir kortvarige. Denne kolla med kalv ble var meg i det øyeblikket fokus ble låst mellom øynene på den, og jeg fikk noen eksponeringer mens den peilet seg inn på meg. I det øyeblikket nesa kommer opp har du oftest tapt.

Kalven mimet mor, der den sto i strølyset.
4 ulike komposisjoner. Synspunkter?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSer jeg lastet opp i feil format, slik at bildene ser grøtete ut. De skal være rimelig skarpe i øynene på dyra.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_994366} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Herlige bilder i en flott serie, der v4, v3 og v1 er favoritter!
Fint å se! :)
Mvh Liv
Kjartan N.

Utrolig flotte bilder med morsom og flott tekst til. Liker best orginal og v3.

Mvh,
Kjartan
Geir F.

Flotte bilder, Bernt. Likte spesielt godt versjon 3 og deretter versjon 1. Herlig blikk og vaktsomhet på kolla der den titter over buskene i versjon 3.
mvh Geir
Berit A.

Nydelige bilder av både kolla og kalven. Hadde de tatt med seg speil, så kunne de jo ha speilet seg og sett fotografen i egne øyne. Likte alle her. :))
Solvår B.

En flott serie.
: ) Solvår
Geir K.

En flott serie hvor jeg holder originalen som favoritt. :-)

Geir
Magnar L.

Flott serie av den vaktsomme hjorten. Tydelig at kolla er oppmerksom på fotografen her. Typisk oppførsel der den står delvis skjult bak en busk. Likte best originalen.

Mvh Magnar
Jostein S.

Hei
Hven er det som titter frem!
Godt MOTIV
Flott serie Bernt!
Jostein
Dag Tore ..

Hei! På ny en praktserie med topp kvalitet hele veien! Et resultat du skal være godt fornøyd med;Bernt!! Her velger jeg orginalen og verson 3! Hå en fin foto-søndag! / Dag T silseth
Morten W.

Flotte bilder alle sammen.
Bjørn Åge O.

Veldig bra dette, kan ikke si jeg oppdager noe grøt her. praktbilder der jeg synes alle er flotte på hver sin måte, flott jobbing med ditt kamera og få slike situasjoner krever sin mann og dyktighet. FLOTT UTFØRT
Trond T.

Hei Bernt
Fin serie som viser hvor var og overvåkne disse dyrene er. Orginalen for meg. Er det fotografen en skimter i øyet :-) De er ikke god å finne på denne årstiden.
Mvh Trond
Bjørn-Atle A.

En herlig serie av hjorten. Føler jeg har vært i denne situasjonen noen ganger (uten å ha fått foreviget hjortn). Typisk hjort som lurer på hvem, eller hva du er for noe. Original og V3 blir favoritter her.
Frode L.

Henger meg på rosen over, nok en solid serie fra din hånd.

Frode.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu