Motlys og amputasjoner (Serie)
Dagens bilder er fra søndag morgen, hvor ideen som skulle settes ut i livet var motlys, hjort og skogbunn. I kombinasjon, ja. Postering midt i stien, med sola rett bak hvor hjorten kommer opp fra dalen og over en liten kolle. Jeg la ut bilder fra ei økt dagen før, bilde nr. 718844, hvor uttellinga ble en annen enn planlagt.

Kalven i originalen kom så tett på at amputasjonsverktøyet måtte fram. Det er krevende å lage fornuftige utsnitt av dyrekroppsdeler - man blir aldri helt fornøyd, og jeg er spent på folkets oppfatning.

V4 viser biotopen, hvor stien kommer opp midt i bildet. Pluss til dem som ser hjorten, som ikke følger skriptet og er utenfor den smale sti.

V5 er ei voksen kolle som var siste dyr før lyset ble for hardt. Fortsatt strølyseffekt, men i hardeste laget. Likevel et bilde jeg ble fornøyd med.
Jeg liker å arbeide med lavt lys og gjerne i mot. V3 er det jeg liker best av disse - typisk hjort og nærkontakt med biotopen. Kritikk mottas med takk.

Mange vil nok reagere negativt på mye kvist og kvas - men sånn er marka, og jeg er ikke noen stor fan av å bruke kloneverktøyet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_994601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Rolf S.

Flotte bilder alle men likte best versjon 5.
Helsing Rolf
Ingrid Milly L.

Jeg fikk stryke den ene på ryggen jeg..... så nært at jeg fikk denne følelsen! Gode naturbilder av dyr dette og et litt trollsk lys som gjerne forekommer inne i barskog.
mvh. Ingrid Milly
Frode L.

Hei.

Nydelig serie der jeg er enig med Rolf, v5 og så originalen.

Frode.
Bjørn Åge O.

Hei
Nei jeg reagerer ikke, synes du har kommet godt ut av det så vanlig Bernt. Synes dy tar flotte bilder av dine hjorter du legger ut. Du jobber godt i terrengene dine. Her synes jeg det beste resultatet blir gammelkolla v5 der snitte kommer best ut etter min smak ,flott positur har den også et pluss med furuen er det også, furuen teller mye i min vurdering av dett motiv også.
Trond T.

Hei
Nok en flott serie. V5 med vaktsomme gamlemor likte eg best. Du formidler godt hvor vaktsom og sky disse dyrene er. Orginalen ble litt i lyseste laget, men et her bilde av kalven alikevell.
Mvh Trond
Morten W.

Alle bildene er fine. I V1 ville jeg klonet bort den pinnen ved øret.
Tor Inge O.

Kjempefin serie der vers.5 falt aller best i smak.
Dag Tore ..

Hei! Teknisk, og bra fotoserie av hjortene! Her stemmer jeg for verson 5! Men jeg likte alle bildene fotografet i vakker hjortemiljø! Det er bare å stå på ;BERNK! / DAG
Dag Tore ..

Hei!Beklager feil på navnet!!!! / DAG
Sissel Kleivdal H.

En nydelig serie!
Flott presentasjon av hjort og miljø.

Mvh
Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu