Januarlys over Kjøkøysundet
Sola kommer ikke høyer opp på horisonten enn det som vises på bildet, tatt 10. januar klokken 11:46 - men det er jo nettopp derfor lyset blir så flott og eventyraktig harmonisk som her. Vindstille vær og uten noe båttrafikk i sundet ligger sundet stille, blankt og fin og hjelper til med å speile dette vidunderlige lyset.
Desverre mangler jeg en god forgrunn her. Like til høyre står krana til båtforeninga og stenger for ytterlige utsyn nedover sundet.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic LUMIX GF1
  • Panasonic G Vario 14-45mm f/ 3.5 - 5.6 ASPH OIS
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetStativ. ISO = 100. 5 eksponeringer med 0,7EV i mellom = HDR. Fast blender (f/8) og varierer med eksponerings-tiden.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_995833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trygve B.

Som vanlig, komp, lys sitter som det skal her. Meget bra. Mvh Trygve
Fred Åge H.

Fin bruk av HDR her;), så på bildet lenge og la merke til skarpheten i alle detaljer av bildet.., så leste jeg teknikken din. Bruker ikke HDR selv, men dette var et eksempel som inspirerte!
Olav Bjarte K.

Motsatt side inneholder gode og dokumentariske detaljer, speilingen er klar som blekk. Motvekt og "fortøyning" finner jeg på denne siden. Alt krydret med med farge fra lyset.

Fint!

Vh.

Lars-Anders M.

Ok lys i januar. Liker.
Hans Petter S.

Flott dette! Liker lyset veldig godt og synes bildet oser av ro og harmoni. Flotte speilinger. Synes du har meget god HDR-behandling her:)
Walter S.

Takk til Trygve, Fred Åge, Olav Bjarte, Lars-Anders og Hans Petter for vennlige ord i kommentaren!
:o)

Mvh,
Walter
Avsluttet .

Ja dette var nydelig, perfekt speilinger fra solen som varmer opp vannet her. perfekt HDR. Harmonisk og fint miljø en flott vinterdag i Januar Walter. Hilsen Tony.
Walter S.

Takk til deg også, Tony!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu