Det røde lille huset
Bilde tatt en vinterdag utenfor Stokmarknes. Alt var egentlig på plass i huset, møbler, gardiner, verktøy og annet i kjelleren mm, men dette huset er nok borte om ikke så altfor lenge.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_995904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jan Inge K.

Stakkars hus! Det har sjel og sikkert en mangslungen historie, og nå er det overlatt til seg selv.. Liker sånne formidlinger..:-)
Jan G.

Rart å tenke på at dette har vært et hjem, kanskje for tre generasjoner side rett etter krigen. Mange skjebner har kikket ut gjennom disse vinduer og søkt ly under taket.
Mvh Jan
Pål M. S.

Flott bilde av et hus som sikkert kan fortelle mye. Hadde vær innteressant om du hadde fåt bilder av det innvendig. Tipper der er mange gode motiv. Godt jobba:-)
Frode K.

Takk for kommentarene Jan K, Jan G og Pål. Jeg har sett denne hustypen med flatt tak flere steder her oppe, blandt annet i Vestbygda men de er jo godt vedlikeholdt. Kanskje noen vet mer om denne hustypen og når disse husene ble bygd?

Pål: Ja jeg har noen bilder som er tatt gjennom vinduene. Skal legge ut 2 bilder i natt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu