Skulptur
Bildet inngår i albumet Sveits - Bilder fra Sveits.
Utstyr
  • Fujifilm X-E2
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Lasse S.
Jeg er usikker på hva du ønsker å si med dette bildet. Det ser ut som du har avbildet en skulptur, men jeg kan ikke se at du har tilført noe som kunne gjort det til en større opplevelse enn en ren avbildning av en annens verk. (Jeg forstår heller ikke symbolikken i å plassere en stor gaffel i et vann). Men litt surrealistisk artig blir det.
Rent fotografisk er det temmelig ordinært med en litt selvfølgelig komposisjon. Utsnittet byr heller ikke på omgivelser som forteller noe mer eller gir en følelse av størrelsesforhold eller tilhørighet til et landskap.
Teknisk er det litt grått. Farger kunne bidratt til en større realisme og troverdighet av det faktisk står en diger gaffel der.
Jeg tror nok opplevelsen er langt større "live" enn det du får formidlet videre til meg her.

Lasse
Geir B.
Hei Lasse. Takk for en godt gjennomtenkt kritikk. Jeg kan ikke annet enn å gi deg helt rett i det du sier. Det gikk muligens litt for kjapt da jeg la ut dette. Litt om bakgrunnen for den gaffelen først. Den er plassert rett utenfor Nestlés matmuseum (Alimentarium) i Vevey. I 1995 var dette muséet 10 år gammelt, og to kunstnere fikk i oppdrag og lage denne skulpturen som er 8 meter høy. Den var tenkt å være kun midlertidig, men folket ville at den skulle stå, og slik ble det.
Jeg la dette ut etter et innlegg på debattforumet i en tråd som diskuterer Bildegalleriet. Jeg har også sett en viss tendens her på BK til overstrømmende og lite begrunnet ros. Så jeg kikket litt på bildene fra sist helg og lurte på om det var noe som kunne passe for BK. Så da ble det dette bildet.
Du har faktisk helt rett når du sier at opplevelsen er langt større "live" enn hva jeg har klart å formidle gjennom bildet vist her. Jeg skal se om jeg finner tid til å legge ut en fageversjon også.
Takk for innspill og inspirasjon til litt "skjerpings". :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu