100% glede
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde240.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996345} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein S.

Hei
Flott bilde av glede!
100% glede er bare fantastisk....
Jostein
Stine M.

Ja er det ikke fantastisk hvordan disse barna er så gjennomført glade. Dette skjedde midt på dagen og hun sto og lekte for seg selv, mens jeg løp rundt med kamera... så en av disse 100% hverdagsgleden som man ofte kanskje ikke gjenkjenner hvis man ikke hadde fått fanget det på bilde! tusen takk Jostein :)
Avsluttet .

Di beste barnebildene får man når barna ikke ser deg, det nytter ikke og fortelle dem at nå må du stå helt stille for jeg skal ta bilde av deg. Best er det og gjøre slik som du har gjort her som og gå ned på deres høyde, og ta bilder av barn. Fange dem med kamera når dem er i full aktivitet, helst uten at dem legger merke til deg. Her ser jeg at barnet er veldig aktiv og veldig glad. Litt av en øyekontakt du har fått til her og et utrolig utrykk akkurat der og da. Fanget i rette øyeblikk kan man vel si. Tony.
Stine M.

Tusen takk igjen for veldig hyggelig kommentar. Jeg er heldig som har en liten modell ( og fatisk et par venninner av min datter) som fyker rundt meg, slik at jeg kan ta bilder når de ikke tenker på det eller følger med. Da syns jeg ofte at bildet sitter. Men på mange av de jeg har tatt til nå, så er det litt høy ISO ( ser jeg nå i ettertid) men det kan jo hende jeg legger noen av de beste ut for det... eller at jeg rekker å ta nye! Uansett så skal du vite at det varmer hjerte mitt å få disse tilbakemeldingene. Litt usikker i begynnelsen som du har forstått, og da er det ekstra godt å få gode tilbakemeldinger. Ha en riktig strålende dag Tony :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu