Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thomas J.
grei beskrivende foto, men synes det er litt dumt at du har kutta føttene av disse gutta,. og at horisonten tilsynelatende tipper mot høyre, i et ellers teknisk bra bilde.

Men bildet var litt kjedelig. Gir meg ikke noen opplevelse
Torbjørn V.
Takk for kritikken. Er i utgangspunktet ikke så opptatt av om jeg kutter beina eller ikke - dvs. jeg kutter hvis jeg syns det er ok;-), men jeg skal sjekke det med horisonten.

Forøvrig helt ok at du syns det er kjedelig;-)

Mvh Toby
Thomas J.
:-)
Du har mange spennende og bra bilder, så jeg skjønner ikke det her..
Torbjørn V.
Takk for det;-)
Birna R.
Dette fremstår som distansert og dermed lite engasjerende. Om du kutter føtter eller hoder er ikke spesielt viktig for helheten, men avstanden mellom deg (ditt kamera) og de to på vei mot deg blir for stor og bryter oppmerksomheten. Hadde du ventet 5-10 sekunder til, så hadde nok dynamikken øket i betydelig grad. Strengt tatt ville vel komposisjonen som sådan vunnet på å kjøre bildet i høyde- istf. i breddeformat også.

Sv/hv behandlingen gir bildeflaten et grått skjær. Jeg foretrekker bedre tonalitet og svertning, men dette er selvsagt åpent for debatt. Dessuten hva bildet skal brukes til.
Torbjørn V.
Hei.

Takk for kritikken, Bjørn. Setter pris på at du tar deg tid til å se på bildet. Er forsåvidt enig i at det er distansert.

Jeg forstår også hva du mener med gråtoner. Det er lite sverning i dette - og jeg kunne nok ha fått ut mer i etterbehandlingen av dette. Likevel er det ikke helt ille, heller;-)

Jeg la ut bildet for å se hva slags respons jeg kunne få på det. Det er ikke et av mine favorittbilder, men likevel er det noe som jeg godt kan like ved det. Mulig det er minnet fra en varm dag i Spania der jeg helst skulle vært et annet sted enn midt i den travleste handlegata i Malaga...(forøvrig samme dag som spansk politi arresterte en engelsk rømling som hadde vært på flukt fra lovens lange arm i mange år - uten at det tilfører bildet noe...;-))

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu