Bukken i kveldsol
Antatt mine beste bukkebilder som ble tatt høsten 2013. Som det har blitt en del runder med på redigeringsfronten. to ferdige resultater. Mulig det er litt og hente på skarpheten til foto.no så det for bli med dette
Antatt mine beste bukkebilder som ble tatt høsten 2013
Utstyr
  • NikonD300s
  • sigma 150 500mm
  • Brennvidde380mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetISO400 sittende med enbenstativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Dag Tore ..

Hei! Ja dette er et meget dyktig kvalitetsbilde av høstbukken! Men du har jo også levert så mange andre kvalitets bilder rådyrbilder av nesten samme kvalitet,tenker da på rådyr i sprang? Det er viktig å satse på god kvalitet! Her er konkuransen stor om å få " det helt perfekte rådyrbilde" Men det er også viktig å kose seg ute i naturen sammer med våre "rådyrvenner" Ønsker deg lykke til med mye blinkskudd utover!! / D.T. Silseth
Dag Tore ..

Hei Bjørn! Beklager det mangler en av i rådyrbilder! / Dag
John B.

Ja dette holder til både gull, sølv, og bronse!!
Meget fin positur og et meget stolt og flott dyr...
Liker versjon to best av disse!
JohnB.
Geir F.

Nydelig bilde i flott lys, Bjørn Åge. Flott komposisjon i herlig miljø. Likte versjon 2 best pga den fine blikk-kontakten. Dette var 2 virkelig fine bilder.
Geir
Frode L.

Hei.

Jeg går også for v2, synes den har den beste skarpheten også.
Ser ut til og være en stor kar dette, flott kveldslys med ditto farger.

Frode.
Frode L.

Hei.

Jeg går også for v2, synes den har den beste skarpheten også.
Ser ut til og være en stor kar dette, flott kveldslys med ditto farger.

Frode.
Rita Barbro S.

Hei Bjørn

To fine bukkebilder i et nydelig lys og fine farger.

Holder en knapp på V2

Rita Barbro
Avsluttet .

Flotte saker dette. Ikke å undres over at du er stolt av disse bildene, tatt i dette forførende lyset. Regner med at dette kommer på veggen!

SES
Bernt Ø.

En flott bukk i et fantastisk lys. Jeg holder som Rita Barbro en knapp på v2.

Mvh,
Bernt
Svein R J.

Nydelig Bjørn dette er noe du virkelig har fått dreisen på flotte begge to der v2 er hakket vassere.Nydelig lys og fine farger :)

Mvh Svein
Trond W.

Lekkert bukkebilde, i nyyydelig lys.

Trond
Bjørn Åge O.

Takker for deres alle flotte kommentarer av disse bukkebilder, setter pris på det kan dere skjønne. Ble en heftig opplevelse. Sitter på baken i flere timer i håp om denne bukken skulle dukke opp, satt godt kamuflert med beitende familie rundt min sitteplass ca en 1/2 times tid i håp om bukken skulle komme til syne. Kom ut av skogsbrynet til slutt med de siste solstråler som klaffet godt denne dagen. Dem som venter lenge nokk kan få se noe flott. På bilde 20m
(på det nærmeste 10-15m) som ble bare helt fantastisk kontakt med bukken som måå bare oppleves. Ville bar fortelle dere litt om historien bak disse bilder. TAKK IGJEN FOLKENS
Geir F.

Hei igjen, Bjørn Åge
Som sagt var dette noen spesielt flotte bilder, og helt sikkert en enda større opplevelse. Tålmodig må en være, og som jeger har jeg sittet helt stille på post fra kl. 17.00 til kl. 06.00 (i klarvær og fullmåne på jakt). Jeg har flere liknende opplevelser, men dessverre uten kamera. En gang hadde jeg en tolvtakker i brunst ca 4 meter fra meg (-skjulte meg da godt bak treet!!). Har også opplevd å "ta på" en råbukk fra mitt skjulested. En annen gang, i ruskevær med rett vindretning, kom det en rådyrkalv helt bort til meg å satte nesen i låret mitt da jeg stod helt "musestille" på en åpen slette med høyt gress. Geita stoppet imidlertid 5-8 meter fra meg, men kalven var nyskjerrig. -Rifla forble på ryggen! Vel, jeg burde vel ikke servere slike historier i dette forumet, men det er kjekt å dele flotte opplevelser! Her er det sikkert mange med slike fantastske opplevelser. Vi er heldige!
mvh Geir
Bjørn Åge O.

Takker igjen Geir, Har selv vert en ivrig jeger men den tid er forbi, flotte artige opplevelser du har hatt, skjønner godt du lot riflen forbli på din rygg, ja vi er heldige.
Berit A.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Et nydelig bilde av en flott bukk. Lekkert lys og fine farger. Jeg holder også en knapp på v2 da den er litt skarpere. Herlig dette. :))
Bjørn Åge O.

Takker for det Berit, hyggelig att de falt i smak.
Stein Erik mulig en av de havner på veggen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu