Røvær
Utstyr
  • Canon Eos D60
  • Sigma 24-70mm f3.5-5.6 uc
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Kan du fortelle litt om dette bilde Jostein? Røvær er jo en nydelig plass og fotografere. Vet ikke om dette var det beste måten og presentere Røvær på :-) Jeg ser og en del sorte flekker på himmelen her, mulig du har noe støv på sensoren her? fargene er veldig voldsomme. Tony.
Jostein D.

Ja, Tony det er nok litt rusk på sensoren. Dette er tatt med Canon D60 ikke 60D. Så det er snakk om et kamera fra 2002, som ikke har blitt renset noen gang... Er enig i at fargene ble litt voldsomme på bildet, men det er tatt siste finpuss på mobil. Såg litt bedre ut på den skjermen.... ;)
Avsluttet .

Ja versjon 2 ble litt bedre, men flekkene skulle du prøvd og klone vekk i Photoshop. Tony.
Tove H.

Her lyser det HDR - bildet er overarbeidet og ødelagt!
At bildet er på skrå er ok. Og stedet er vakkert.
Sjelden jeg ser noen som lykkes med HDR, igrunnen - sorry.

Tove*
john-arne w.

Her synes jeg du har fått til ett uttrykk som sitter. Jeg synes, når du først trekker i spakene, så greier du og få til ett bilde som "går i hop". De skarpe fargene + det skråstilte landskapet + de kraftige motivene, bildekkene, stålbjelken, stålringen i forkant + de kraftige "rustfargene" + miljøet i bakgreunnen = ett pent sammensatt balansert bilde. Jeg ser bortifra HDR-diskusjonen, jeg tror du har gjort dette slik for og skape ett fargerikt og "utenfor reglene-bilde" hvist du forstod meg rett? Men jeg likte dette, muligens en kopi på lærret vil fremheve bildet bra, mye pga strukturen i lerretet.


hilsen john...
Jostein D.

Takk!! Godt å høre at noen forstår ;) Var ikke meningen å lage et foto-realistisk bilde her nei. Men etter at jeg hadde begynt å dra i spakene, syns jeg bildet begynte å ta form. Litt ekstremt kansje, å ja, flekkene fra sensoren burde fjernes...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu