Parti fra Utgårdskilen
En av de små sidebryggene i Utgårdskilen fiskebåthavnen på Hvaler. Motlyset fristet, selv om det nesten ble utbrente skyer her. :o/
Litt synd at vedkommende fisker har fått seg ny og moderne stålbåt (uten den tradisjonelle sjarmen som bare trebåter har). For noen år siden fotograferte jeg akkurat på samme sted og da så det slik ut: http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=6353...erid=74375 - og her er samme båten i ferd med å legge til brygga: http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=6173...erid=74375 - noe som bare beviser at en av fotografens oppgave er å dokumentere, før slike miljøer blir borte.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Tokina AT X Pro 11-16mm f/2.8 Aspherical
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Flotte rødfarger her Walter, naustene kommer flott frem med behagelige rødfarger som ikke er for dominerende i bilde her. Fin himmel i flott blåfarge med fine små skyer som gir litt detaljer i himmelen. Alle disse gamle redskapene som ligger i hjørnet lager litt mer miljø i dette maritime bildet ditt, dem hører liksom til der. Fiskebåten passer perfekt inn i bildet, selv om det ikke er en gammel velholdt tre skøyte fra gamle dager. Redningsbøyen på veggen likte jeg godt, den hører i alle fall med her. Tony.
Walter S.

Takk for dine tanker, Tony. Rednings-ringen var selvskreven objekt som skulle være med her. Skulle egentlig bare se hvordan Tokina 11-16 funker på D5300 fordi Tokinaen jo ikke har egen fokusmotor i objektivet, og D5300 mangler overføring av fokusmotor fra kamera til objektiv. Så her ble manuell fokusering redningen.

Ellers så er dette jo ikke akkurat all verdens spennende motiv, men jeg begynner å gå tom for bilder, etter 8 uker med gråvær og mangel på snø / vintervær her i Østfold.

Mvh,
Walter
Kirsten H.

Flotte farger og veldig fin stemning. Jeg liker disse kystmiljøene, og jeg er helt ening i at de må dokumenteres før de forsvinner.
mvh Kirsten
Walter S.

Takk for vennlige ord, Kirsten. Ja, kystmiljøet er en uutømmelig kilde for motiver. Vi er heldig som bor så nære slike perler.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu