Flueportrett
Utstyr
  • D7000
  • Tamron
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Rune P.

Hei!
Utrolig kult macrobilde av denne flua! Er dette ett bilde eller er det flere bilder som er satt sammen?
mvh
Rune
Eirik B.

Lurer litt på om dette bildet er stacket, men litt usikker. Om det er stacket tror jeg det ville vært mulig å hente ut enda flere detaljer.

Uansett: Tøft med detaljrikdommen rundt fluens øyne.Skarpheten sitter som den skal og der den skal. Synes også kompet er bra. Liker "ndoverbakken" som fluen står i, og du har dyttet den akkurat nok mot midten i fra det gyldne snitt, slik at det ikke føles som den skal renne rett ut av bildets høyre kant. Liker også den litt bredbeinte posituren.

Jeg synes imidlertid kontrastene er litt for kraftige og lyset litt for hardt. Underlaget ser skittent ut og drar ned kvalitetsinntrykket noe for min del.
Helge B.

Takk for gode tilbakemeldinger Rune & Eirik!, Ja, dette bildet er stacket håndholdt av noen få bilder, så derfor har det nok en del å gå på kvalitetsmessig, drev å stacket en del i fjor, i år derimot er planen å bruke høyere F setting isteden. Ble nok ikke den perfekte bakgrunn heller nei da fluen stod i en skitten vinduskarm i direkte sollys som ga litt vel mye lys, men ble nå litt kult fordet tross alt! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu