Kveldslys i Gamlebyen - på en annen måte...
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • 24-70mm f/2.8G
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEndret bilde med noe som heter "Polar Coordinates"
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Pål M. S.
Dette skjønte jeg ikke mye av..... Synes det blir for rotete og forvirrende. Er liksom ikke speilbilde heller. Kan vel kanskje komme i kategorien "kunst" :-) men du skal ha for at du prøver ut nye ting.
Walter S.
Egentlig en uhøytidelig "lek" (er litt lei å være "ordentlig" hele tiden...) med en funksjon i Photo-Bee som lager slike og andre forvrengninger (Polar Coordinates), også LittlePlanet, osv. Originalen til dette bilde legger jeg ut som versjon2

Takke for dine tanker, Pål!
:o)

Mvh,
Walter
Pål M. S.
Godt den lekne/rampete gutten bor i deg fremdeles:-) Verson 2 var et veldig bra bilde m/flotte farger, fint lys i en god komposisjon.
Avsluttet .
Hmm. Vet ikke helt hva jeg skal si. Men fine kanter, hjørner & ??. Jeg klarer ikke helt å forklare det, men jeg liker det.

Mvh,
Lars
Walter S.
Takk for kommentar, Lars! Det var akkurat det samme som jeg også så og følte. Det er noe der, men jeg klarer ikke å definere det. Litt sånn surrealistisk fantasiverden, kanskje...? Uansett så er det nok lyset og solas filtreringen gjennom trekronene som tar styringen der.

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
Flott serie Walter
Artig og spektakulært
Flott vri det her!
Jostein
Walter S.
Jo, takk for vennlige ord, Jostein. Man må ha tid til å leke litt selv om man har rundet de 65...!
;o)

Mvh,
Walter
Ivar O.

Dette likte jeg Walter, er det foto kunstneren jeg se ,morsom eksperimentering dette, hadde likt å se originalen og treeren i S/H.
Vil se mer av dette.

Mvh.
Ivar.
Walter S.
He-he!
Ingen kunstner her i gården, Ivar - bare litt lekent og nysgjerrig på nye muligheter. Takker for kommentaren. Flere slike "kromspring" er usannsynlig.

Mvh,
Walter
Thiruchelvam T.
Så gøy med slike bilder.
Walter S.
Takk for vennlig kommentar, T!
:o)

Mvh,
Walter
Erling K.
Artig dette her! Fint at du tok med orginalen (versjon 2) slik at vi ser utgangspunktet. Kan en gjøre dette i PS (Elements) eller må det et spesialprogram til?

mvh Erling
Walter S.
Både ja og nei, Erling. Det finnes en meget basic versjon av Polar Coordinates i Ps Elements (jeg har bare versjon 9) og du finner det under:
- Filter - Distort - Polar Coordinates, men jeg bruker noe som heter "Photo-Bee" som er et tillegg til "Dynamic Phot-HDR" (http://www.mediachance.com/hdri/index.html), som har mye bedre funksjoner enn Ps Elements, og flere muligheter.


Takker for vennlig kommentar!

Mvh,
Walter
Hans Petter S.
"På en annen måte" som du skriver i tittelen. Jeg likte dette bildet veldig godt. Kreativt og fint gjennomført. Bildet har med det flotte lyset , skyene og de flotte bygningene. Får på en måte en følelse av et rom sett fra taket. Det er viktig å leke litt og prøve ut nye ting, da kan man få til flotte resultat. Akkurat som dette vildet viser!
Walter S.
Hei, Hans Petter - og takk for dine tanker og vennlige ord i kommentaren!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu