Morgenstund..
Dette bildet ble tatt i forbindelse med en kombinert topptur/fototur tidlig i 2013. Det er kanskje landets/verdens beste nordlysfotograf, Arild Heitmann, som går oppover (google navnet hans.., da Canon for noen få år siden laget sin kundekalender i et opplag på flere hundretusen, var det med 12 bilder, alle tatt av Arild). Undertegnede var kjentmann og guide på turen, målet var å fange de første solstrålene i januar på dette fjellet, og Arild fikk noen fantastiske fjellbilder. Dette bildet ble min beholdning fra turen, jeg var på den tiden ennå mer fokusert på skigåing enn fotografering.. Jeg nådde toppen, mens Arild fotograferte toppen. Det spørs om jeg ikke hadde prioritert annerledes nå, litt over ett år etterpå er fotografering blitt en særdeles viktig del av tilværelsen, da dette bildet ble tatt hadde jeg akkurat fått meg mitt nye kamerautstyr, uten helt å vite hva det var jeg hadde satt i gang..
Bildet inngår i albumet Topptur -
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 16-35mm f4
  • Brennvidde25mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein S.

Hei
KNALL VAKKERT!
Og for et flott motiv
Beundringsverdig flott det her må jeg si
Jostein
Fred Åge H.

Takk Jostein;)!
Walter S.

Du har blikket for komposisjon og dramatikk der. meget bra bilde som forteller en historie. Sammen med underteksten din blir det en opplevelse.

Mvh,
Walter
P.S.: Har googlet Arild H og dett noen flotte nordlysbilder. Bl.a. "Riverdance". Nydelig!
Fred Åge H.

Takk Walter! Setter pris på din kommentar, og at du faktisk googlet Arild H;)! Han er en stor inspirasjonskilde, ikke bare for meg, men for hundrevis av fotografer verden over! Sist jeg var på en rask Lofotentur så møtte jeg en tysk fotograf i fjærsteinene ved Utakleiv. Vi hilste høflig på hverandre, og fortsatte deretter å fotografere på hver vår kant! Senere møtte vi hverandre på Pepes på Leknes, og der ble vi sittende og prate..og det viste seg at han hadde full oversikt over Arild og bildene hans! Verden er ikke så stor, heller ikke for oss fotografer..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu