Min fantasiverden
En lek med 'Stereographic Projection' (LittlePlanet) i PP. Bildet er av et flott svaberg (sjekk linkene nedenfor) på Tangen / Kråkerøy / Fredrikstad hvor jeg bor, like ved friområdet og offentlige badestrand. Bildet er tatt vestover mot kveldslyset og kysten av Hvaler.
Svaberget: http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=5619...offset=660 og http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=5631...offset=660
Var egentlig et testbilde på hvordan en "gammel traver" av et manuelt Ai-S objektiv fra 70-årene, en Nikkor Ai-S 28mm f/2.8 fungerer på en Sony Nex-5n med passende F-mount to E-mount adapter i mellom.
Her er "originalen" før jeg manipulerte det: http://www.nikonimages.com/photo.php?link=http://www.niko....SEQ.0.jpg
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • NEX-5n
  • Nikon NIKKOR 28mm f/2.8 Ai-s
  • Brennvidde28mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Pål M. S.
Dette var stilig!
Begynner endelig og forstå den nye stilen din:-)
Kyrre S.
Litt av et kunstverk..Syns dette ble veldig bra.
Walter S.
Takker både Pål og Kyrre for at det stakk innom og tok seg tid til å kommentere dette rare bildet!
;o)

Mvh,
Walter
Christine T.
Wow! Har ikke ord!
Walter S.
Vel, hvis du mangler ord, så kan du jo bare skrive det som du liker og det som du ikke liker. Enkelt, egentlig. Skriv det første som faller deg inn. Kommentering av bilder er i grunnen ikke så vanskelig.

Men jeg tolker ditt "Wow" som noe positivt (innbilsk som jeg er...), så du skal ha takk for at du kommenterte her.
:o)

Mvh,
Walter
Christine T.
Det har du grunn til å være! Jeg er relativt ny her, og jeg er hobbyfotograf. Så jeg har egentlig ikke ervervet meg tilstrekkelig med kunnskaper når det kommer til ISO, lukketid, brennvidde og alt mulig annet fancy med kamerainnstillinger. Det med brennvidde osv. er faktisk noe jeg lærte først i dag, da jeg la merke til at dette skulle fylles inn når man legger ut bilder. Så du får bare beklage mangelfull kommentar, men jeg mente egentlig at bildet var så flott at jeg mistet både munn og mæle :)

Mvh den uerfarne hobbyfotografen
Walter S.
Ja, men det var jo også det jeg tenkte på, når jeg skrev at det i grunnen ikke er så vanskelig å kommenter. Mange tror at de MÅ skrive noe intelligent, høy travende og teknisk komplisert, pluss en masse poetisk svada.

Et bilde er kommunikasjon og som sådan så enten tiltaler det et mennesket, eller det gjør det ikke (noen få ganger kan det være sånn at det kan irritere eler ekle et menneske..).

Hvis man SER noe i et bilde som er tiltalende, ja, så skriver man DET, eventuell HVA det er som fikk en til å stoppe opp, osv. Glem det tekniske, og tenk følelser isteden, det er kommunikasjon.

Ikke vanskelig, men man venner seg etterhvert å skrive ned sine tanker og følelser, uten at man blir flau over det.
:o)

Igjen, takk for dine ord! Jeg setter pris på dine tanker.

Mvh,
Walter

P.S.: Jeg er også hobbyfotograf, jeg fotografere bare fordi jeg liker det, ikke fordi jeg må eller får beskjed om.
;o)
Jan G.
Jeg forstår at det her dreier seg om en funksjon i PP som jeg ikke ha i Elements. Lek med teknikk, enten det er med antikke objektiver eller eksperimenter i etterbehandlingen, er en viktig del av fotogleden. For meg ser det ut som et fiskeøye, og det er vel slik fisken ser verden?
Mvh Jan
Walter S.
Takk for kommentaren og din innsikt i kreativitetens irrganger, Jan.

Joda, du HAR tilgang til den funksjonen i Ps Elements (etter versjon 9), noe jeg beskriver i mitt svar til Erling Koppen her: http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=7215...erid=74375

Så, nå er det fritt frem for litt lek med bildene dine.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu