Remake: Kald desember i 2010
I sterk kontrast til årets vinter, så hadde vi i 2010-11 en kald vinter her på Østfoldkysten med både snø og is. Dette bilde er tatt 9. desember 2010 og har blitt presenytert her før, men under litt romstering i arkivet (takket være fattig utbytte i jan. + febr.) fant jeg det igjen og ga det en ny omgang med post, fordi bildet fra den gang var beheftet med mye urenhet, grått og skittent og en trist himmel som er nokså "ullent" (manglende Levels-behandling!). Godt at man lærer litt i løpet av 3 år...Det gamle ligger her:
http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=563188
Bildet har jeg lagt ut litt på forskudd. Det er ment å være morgendagens (fredag, 14. mars) men da er jeg bortreist og forhindret fra å legge ut.
Fornøyd med briljansen i bildet i forhold til det samme bilde fra 2010: http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=563188 så har jeg i mellomtiden lært meg å bruke "LEVELS" aktiv, og det er egentlig alt jeg har gjort her, siden sist.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/5s
  • Nei
  • AnnetJPEG. Stativ og 5 eksponeringer med 0,7EV i mellom.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Sissel Elisabeth H.

Et vakkert vinterbilde med fine farger og god stemning. Nydelig lys. Levels kan gjøre underverker. Absolutt en forbedring fra det gamle bilde.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Inger Anne Maritsdotter V.

Et nydelig stemningsbilde med en imponerende god teknisk kvalitet, fin bildekomp. og utsnitt, og med unikt fine farger.
Mat for veggen dette!

Mvh Inger Anne
John B.

Enig med de enige damene over her!! Dette var lekkert.
Nydelige farger og flott lys!
John b.
Olav Bjarte K.

God komposisjon med smell, og du er flink til å sette sammen disse to fargene!

Kaldt, - føler at jeg er tilstede i bildet!

Vh.
Jostein S.

Hei
Knall vakkert Walter
For en nydelig stemning du har fanget inn her
Beundringsverdig flott spør du meg
Gyllent og "blendende" vakkert for å bruke det uttrykket
Jostein
Avsluttet .

Ja for en stemning, flotte nydelige farger og veldig klart og fint bilde dette. Fantastisk med den gule fargen fra solen her som varmer opp den kalde blåtonene fra en kald vinterdag. Isen ligg der blank og fine, du kan nesten speile deg i den. Masse fine mønster ligg i isen og gjør bildet enda mer spennende her. Nydelige blåfarger er det og her. Du har til og med fått et lite glimt av en halvmåne oppe i den nydelige blåe himmelen og. Nei dette var vakkert Walter. Tony.
Trygve B.

Perfekt er mitt ord her. Mvh Trygve
Walter S.

Oii!
Her har jeg visst glemt å takk for deltagelse. Takker Sissel Elisabeth, Inger Anne, John, Olav Bjarte, Jostein, Tony og Trygve for vennlige ord i kommentaren!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu